Black Desert Online

PC

MMORPG, Fantasy
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ingyen behúzható a Black Desert Online

Ezúttal a Pearl Abyss gondolta úgy, hogy feldobja a tavaszt némi ajándékjátékkal, ezért március 10-ig ingyenesen elérhetővé tette a Black Desert Online remastered változatát, amit azután örökre meg is tarthatunk majd.

Black Desert - jön a konzolos cross-play

A Microsoft és a Sony konzoljai közt mostantól szabad az átjárás, az Xbox One-ról és PlayStation 4-ről érkező játékosok együtt vehetik fel a harcot a Pearl Abyss legkülönfélébb teremtményei ellen.

Ingyen bezsebelhető a Black Desert Online

Néhány napig most teljesen ingyen lecsaphatunk az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb MMORPG-jére. Március 2-ig szabadon hozzáadhatjuk a Black Desert Online-t a Steam-könyvtárunkhoz, így végleg megtarthatjuk azt.

Shadow Arena - közeleg a béta

Akkora sikert aratott a Shadow Arena, a Black Desert Online saját battle royale-módja, hogy az önálló játékként folytatja tovább a pályafutását. A hónap végén már mi is kipróbálhatjuk a bétaváltozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Három játékot jelentett be a Black Desert csapata

Sok meglepetéssel készült a koreai G-Star expóra a Pearl Abyss, a Black Desert Online fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Plan 8, a Crimson Desert és a DokeV, továbbá dátumot kapott a Black Desert mobilos változata is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Battle royale-móddal bővült a Black Desert

Micsoda? Battle royale egy MMORPG-ben? Pedig pontosan így van, és csodálkozni sem kell, hiszen a Black Desert kellően tartalmas és összetett anyag ahhoz, hogy simán elvigyen a hátán egy 50 fős mókát.

Márciusban jön Xbox One-ra a Black Desert

A Pearl Abyss végre bejelentette az Xbox One-os Black Desert premierdátumát. Ezek szerint március elején csaphatunk le a nívós MMORPG-re 30 dolláros beugró fejében. A hír mellé vadiúj trailer is érkezett.

Black Desert - megvan az xboxos béta időpontja

Már az E3-on kiderült, hogy idén ősszel minden Xbox One-tulaj kipróbálhatja a Pearl Abyss nagyszabású MMO-ját. A készítők végre elárulták a nyílt bétateszt napra pontos dátumát - itt az ideje feliratkozni rá!

Ingyen miénk lehet a Black Desert Online

Egyetlen feltétellel! Ha teljesítjük a Trial Challenge kihívását, és egy hét alatt elérjük az 56-os szintet, akkor örökre megtarthatjuk a Pearl Abyss és Kakao Games egyébként fizetős MMORPG-jét.

Black Desert Online - irány a sárkányok földje!

A Pearl Abyss bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugati szerverekre a Black Desert Online következő kiegészítője. A Drieghanban a "sárkányok földjére" indulunk, ami a törpök hegyvidéki otthona is.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Black Desert Online - két hétig ingyen játszhatunk

Megjelent a Black Desert Online Remastered, az MMO eddigi talán legnagyobb frissítése, amely teljesen átszabja a világ látványelemeit. Ennek örömére először próbálhatjuk ki ingyenesen a játékot, mégpedig két teljes hétig.

Jókora grafikai frissítést kap a Black Desert Online

A hónap második felében élesedik a Black Desert Online következő nagy frissítése, amely egész egyszerűen a Remastered alcímet kapta. Az ingyenes update teljesen átdolgozza majd a népszerű MMO látványvilágát.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Black Desert - ősszel indul az xboxos béta

A tavalyi E3-on hintették el, hogy Xbox One-ra is befut a PC-n már tisztességes karriert maga mögött tudó Black Desert Online. A friss trailer mellett már világossá vált, hogy ősszel indul az MMORPG nyilvános bétatesztje az új platformon.

Próbáld ki a hétvégén a Black Desert Online-t!

A Pearl Abyss furcsa MMORPG-je vasárnapig nyílt hétvégét tart. A Black Desert Online azért is érdekes, mert nemcsak harcolnunk kell benne, akár még egy sörfőzdét is üzemeltethetünk, ha kedvünk tartja.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.