Dragon Ball Z: Battle of Z

PlayStation 3, Xbox 360, Vita

Akció, Verekedős, anime
Kiadó: Namco Bandai, Fejlesztő: Namco Bandai
Visszatér a Dragon Ball-sorozat, méghozzá csapatos bunyóra koncentráló résszel.
Értékelés: 4.0

Dragon Ball-bejelentésre készül a Bandai Namco

A Bandai Namco és a Toei Animation beizzított egy új Dragon Ball teaser honlapot. Az azon futó visszaszámláló alapján arra lehet következtetni, hogy ma délután valami nagy leleplezésre készül a stúdió.

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

Kedvcsinálókon a Dragon Ball Z: Battle of Z

A demó már megvolt? Akkor nézzünk bele a teljes játékba is, hiszen a Namco Bandai jóvoltából egy új előzetes és egy raklapnyi kép landolt nálunk, amik a főellenségekkel vívott ádáz harcokra koncentrálnak.

Mozgásban a Dragon Ball Z: Battle of Z demója

A Dragon Ball rajongói örülhetnek, elvégre két demófelvételt sikerült zsákmányolni a játéksorozat legújabb darabjáról. A sztorimódot is szemügyre vehetjük, nem is beszélve a többjátékos módról.

Traileren a Dragon Ball Z: Battle of Z

Új előzetest kapott a Dragon Ball Z: Battle of Z, ezzel párhuzamosan pedig az európai gyűjtői kiadás bejelentése is befutott a Namco Bandai-tól. Jövő januárban esedékes a verekedős anyag megjelenése.

TGS 2013: Dragon Ball Z: Battle of Z látnivalók

A Namco Bandai megerősítette, hogy 2014 elején Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a Dragon Ball Z: Battle of Z. A TGS alkalmából az előrendelői akcióra is fény derült, negyven kép és egy trailer mellett.

GC 2013: Traileren Dragon Ball Z: Battle of Z

A legújabb Dragon Ball Z-játék is megkapta a saját előzetesét a kölni rendezvényen belül. Vajon tényleg ez lesz az a cím, amelyre mindig is vártak a rajongók? A kedvcsináló legalább lázba hozott minket.

Dragon Ball Z: Battle of Z - képek és videó

A legújabb Dragon Ball Z címben a csapatos csihi-puhi kapja a főszerepet, ahol négyfős kooperatív módban gyepálhatjuk el az ellenfeleinket. Most egy sekikem videóval és egy szép adag screenshottal jelentkeztünk.

Dragon Ball Z: Battle of Z - íme, az első trailer

A tegnapi bejelentés után befutott a Dragon Ball Z: Battle of Z első előzetese is, ami a címében lévő "z" betűkön kívül masszív kooperatív és kompetitív összecsapásokat is kínál a sorozat rajongói számára.

Bemutatkozik a Dragon Ball Z: Battle of Z

Érkezik a soron következő Dragon Ball Z-játék, és a Battle of Z érdekessége, hogy a csapatos bunyózás kerül majd előtérbe benne. Az még nem derült ki, hogy mikorra várhatjuk a megjelenését.