Satellite Reign MAC, PC

A Syndicate szellemi örökösének szánják a Satellite Reignt.
1524211253

Ingyen tölthető a Satellite Reign

A Humble Store jóvoltából most ingyen hozzájuthatunk a Syndicate Wars szellemi örököséhez. A Satellite Reign egy nyitott világú cyberpunk városban játszódik, műfaját tekintve egy osztályalapú RTS, melyben nagyvállalatok ellen harcolunk.
1443036960

Satellite Reign teszt

A három évvel ezelőtt megjelent, műfaji kitérővel visszatért Syndicate után nem könnyű visszaállítani egy legendás sorozat megtépázott renoméját. A spirituális örökösnek szánt Satellite Reign mégis megkísérli a lehetetlent.
1440428400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!
1439919050

Utolsó traileren a Satellite Reign

Másfél hét múlva, augusztus 28-án végre bemutatkozik a cyberpunk stratégia, a Syndicate legújabb szellemi örököse, a Satellite Reign, ami ennek megfelelően megkapta utolsó, hangulatos kedvcsinálóját.
1436781622

Dátumot kapott a Satellite Reign

Az 5 Lives Studios megelégelte, hogy évek óta nem kaptunk tisztességes Syndicate-játékot, így elkészítették a cyberpunk stratégia szellemi örökösét, a Satellite Reignt. Most már megjelenési dátumunk és új trailerünk is van.
1418396408

Satellite Reign - Elérhető a Steam Early Access-en

Meglehetősen régen hallatott magáról a Syndicate közösségi finanszírozású, spirituális örököse, a Satellite Reign. Ma azonban megtört a csend, az ausztrál fejlesztők játéka ugyanis felkerült a Steam Early Access kínálatába.
1394956800

Így áll most a Satellite Reign

Rövid gameplay videót kaptunk a Syndicate előtt tisztelgő Satellita Reign-ről, ami azt hivatott bemutatni, hogy áll most a játék fejlesztése. Eddig abszolút biztatóan fest, de persze a legjobb az, ha te is megnézed magadnak!
1374598815

Ezt tudja a Satellite Reign motorja

Az ausztrál 5 Lives Studios megelégelte, hogy az EA nem készít valódi Syndicate-folytatást, így előálltak a Satellite Reign ötletével, amely a felülnézetes taktikai cím szellemi folytatása lesz. Némi játékmenet következik.
1372593600

Kickstarteren a Satellite Reign

A Syndicate szellemi örökösének szánják a Satellite Reign című játékot, aminek a munkálataiban többek között Mike Diskett is közreműködik. A Kickstateren gyűjtenek pénzt a fejlesztéshez.