FIFA World PC

Egyelőre kizárólag az oroszok és a brazilok játszhatnak a FIFA Worlddel.
1429117301

Több EA-s free-to-play játék is bezárja kapuit

Patrick Soderlund, az EA Studios alelnöke egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a következő három hónapon belül lelövik több free-to-play játékuk szerverét. A Star Wars: The Old Republicot nem érinti a bezárás.
1404021607

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.
1400652000

Mindenki kipróbálhatja a free-to-play FIFA-t

Az EA Sports bejelentette, hogy most már nemcsak az oroszok és a brazilok nyúzhatják a FIFA Worldöt, de mindenki más is. A játék egyelőre nyílt bétatesztelés alatt áll, nem tudni, mikor fut be a végleges verzió.
1377534180

EA: free-to-playt mindenhová

Peter Moore szerint az Electronic Arts számára az a fontos, hogy a rajongók bármikor, bárhonnan elérhessék a kedvenc sorozataikat, és ezzel egybevág, hogy mindegyiknek legyen free-to-play kivetülése is.
1376047800

Újabb free-to-play FIFA a láthatáron

A koreaiaknak szánt a FIFA Online-sorozat után újabb free-to-play FIFA érkezik, de pech, a FIFA World csak a braziloknak és az oroszoknak szól. Novemberben rajtol, ha minden igaz.