Rocksmith 2014

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Zene, Gitáros
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Új résszel jelentkezik a Rocksmith!
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszavonul a digitális piacról a 2011-es Rocksmith

A Rocksmith+ érkezésével a Ubisoft nyugdíjba vonultatja a gitároktató programjának legrégebbi változatát. A 2011-es Rocksmith hamarosan eltűnik a digitális piacterekről, és a DLC-it sem vásárolhatjuk meg a későbbiekben.

Nem kap több DLC-t a Rocksmith

Új vizekre evezik a Ubisoft San Francisco, ezzel együtt pedig megvonják a Rocksmith folyamatos támogatását. A valódi gitárt használó ritmusjáték és oktatóprogram így nem kap már újabb számokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is kezdetét vette az elmúlt évek legdurvább októberje, ráadásul már ezen a héten is beesik az ablakon egy igazi nagyágyú. Milliók várták a Mafia-sorozat visszatérését, reméljük, nem alaptalanul!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkeztünk a novemberhez, ha maradt még az idei évben játékmegjelenés, az jó eséllyel ebben a hónapban teszi majd tiszteletét. Ez a hét máris erősen indul, elrajtolt a legújabb Call of Duty.

Next-genre költözik a Rocksmith 2014

Megerősítést nyert az ESRB-s pletyka: a Ubisoft gitáros oktatójátéka valóban kiadásra kerül a PlayStation 4 és az Xbox One konzolokra. A megjelenésig pedig nem is kell már sokat várni.
  • Írta: Arell
  • 3 komment

Az új konzolokra is kijön a Rocksmith 2014?

Noha a játékipar már lemondott a zenés játékokról, a Ubisoft kitart: azok után, hogy tavaly kijött a Rocksmith 2014, most arról pletykálnak, hogy ez a játék egy újgenerációs változatot kaphat hamarosan.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Csúszik a Wii U-s Watch Dogs

A Ubisoft is közzétette az aktuális üzleti jelentését. A cég szerint az Assassin's Creed IV jól szerepelt, és az is kiderült, hogy a Watch Dogs Wii U-s változata még többet késik, mint a többi verzió.

A Batman: Arkham Origins vezeti a brit toplistát

A brit toplista élén nyitott a Batman: Arkham Origins, jóllehet feleannyi példány fogyott belőle, mint a Batman: Arkham Cityből. Ezzel az eddigi csúcstartó, a Grand Theft Auto is lejjebb csúszott.

Rocksmith 2014 - trailer a megjelenéshez

Kaptál egy frankó elektromos gitárt, de nincs pénzed tanárra? Akkor a Ubisoft-féle Rocksmith 2014 Edition a te programod lesz. Játszva tanít meg a hangszer használatának alapjaira. Lehet, hogy te leszel az új Santana?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

Rocksmith 2014 - jammelés a Session módban

A játék Session módjában egy virtuális zenekarral közösen foghatunk örömzenélésbe. A banda teljesen testre szabható és dinamikusan követi a játékos tempóját. Nézzük meg a gyakorlatban!

Rocksmith 2014 - ilyenek lesznek a minijátékok

Szűk egy hónap van hátra a Rocksmith 2014 megjelenéséig, de addig sem fogunk unatkozni: befutott a Ubisoft gitáros játékának legújabb előzetese, ami a Guitarcade játékmódot mutatja be.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Rocksmith 2014 - videón az interaktív leckék

Az idei E3-on bejelentett Rocksmith 2014 Edition ugyanazt tudja (s még többet), mint az első rész: megtanít téged gitározni. Feltéve, ha megvan a szoftver, és egy elektromos gitárt is birtokolsz. Oktatóvideó következik.

Mit kell tudni a Rocksmith 2014-ről?

Októberben jelenik meg a Rockstar 2014, és most, hogy közeledünk a megjelenéshez, a Ubisoft megmutatta az IGN-nek a játék PC-s változatát. Előzetesük egy sor új infóval és látnivalóval szolgált.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

E3 2013: Futottak még a Ubisoft konferenciáján

A főbb bejelentéseken felül pár kisebb cím, gyermekeknek szánt alkotás és nem várt folytatást mutatott be a Ubisoft. Visszatérnek a vérnyulak és a Trials is kap egy next-genre szánt új részt.

E3 2013: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Élőben blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük a Ubisoft konferenciáját. Késő van, de tartsatok ki, nem lesz hosszú. Cserébe Assassin's Creed, Splinter Cell és Watch Dogs a jutalmatok.