Heroes of Dragon Age

Mobil

Akció, RPG, Kártyás
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Free-to-play kártyás szerepjáték érkezik mobilokra Dragon Age témában.
Értékelés: 6.5

Mike Laidlaw kilépett a BioWare-től

A Dragon Age vezető írója után egy másik kulcsfigura is otthagyta a BioWare csapatát. Mike Laidlaw kreatív direktor 14 év után mondott fel, reméljük, az ő távozása sem érinti hátrányosan a készülő játékokat!

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.

Tölthető a mobilos Dragon Age

Az Electronic Arts letölthetővé tette a Dragon Age mobilos kivetülését: a Heroes of Dragon Age egy free-to-play cím, amiben a karaktereink fejlesztése és a harc kapta a főszerepet.

EA: free-to-playt mindenhová

Peter Moore szerint az Electronic Arts számára az a fontos, hogy a rajongók bármikor, bárhonnan elérhessék a kedvenc sorozataikat, és ezzel egybevág, hogy mindegyiknek legyen free-to-play kivetülése is.

Heroes of Dragon Age - free-to-play és mobil

Új Dragon Age-játékot jelentett be az Electronic Arts, a Heroes of Dragon Age free-to-play anyag lesz, és kizárólag mobileszközökre jelenik meg idén ősszel. Négy screenshotot is tudunk mutatni belőle.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment