Fable Legends

Xbox One

Akció, RPG, Online
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Lionhead Games
Online-centrikus Fable érkezik Xbox One-ra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.

Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.

Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.

Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.

Molyneux szívesen megcsinálná a Fable 4-et

A Fable alkotója egy interjúban árulta el, szívesen részt venne a Fable 4 fejlesztésében, ha a Microsoft úgy döntene, feltámasztja a szériát. Emellett regélt arról is, hogy a kiadó gyomra nem mindig vette be a brit humort.

Ilyen lehetett volna a Fable 4

Az Eurogamer méretes cikket készített a Lionhead bezárása apropóján, amelyben arról is szó esik többek között, hogy milyen lehetett volna a Fable 4, ha a Microsoft nem erőlteti rá a Fable Legends koncepcióját a csapatra.

Rengetegen érdeklődnek a Lionhead után

A Kotaku információi szerint több nagy kiadó is megkereste a Microsoftot, hogy megvennék a Lionheadet és vele a Fable-jogokat is. A redmondiak viszont eddig minden ajánlatot visszautasítottak.

Folytatódik a Fable Legends fejlesztése?

A legújabb szóbeszédek szerint akár meg is menekülhet a márciusban bezárt Lionhead legutóbbi fejlesztése, a Fable Legends. Belsős források szerint a még megmaradt alkalmazottak és a Microsoft is nyitott a kérdésben.

Bezárt a Lionhead Studios, törölve lett az új Fable

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért minket a hír, miszerint a Microsoft bezárta a legendás Lionhead Studiost, így a csapat éppen készülő játéka, a Fable Legends se készül már el.

Microsoft - jöhet a cross-buy és a cross-save

Nagyon úgy fest, hogy a tegnap PC-re is bejelentett Quantum Breakhez készülő cross-buy és cross-save opció nem csak a Remedy, hanem minden jövőben megjelenő xboxos és Windows 10-es játék sajátja lesz.

Így fizetünk majd a Fable Legendsért

Ahogy azt bizonyára tudjátok, a sorozat korábbi részeivel ellentétben az új Fable free-to-play játék lesz. A zárt bétatesztben már látható, hogyan és milyen csomagokban fizethetünk majd a címben - ez szivárgott ki.

Jövő tavaszra csúszik a Fable Legends nyílt bétája

A Fable Legends hivatalos oldalán jelentette be a Lionhead, hogy idén már biztosan nem lép szintet a cím, így továbbra is csak zárt béta formájában nyüstölhető az akció-szerepjáték.

Fable Legends - nem garantált az idei megjelenés

A korábbi tervek szerint a Lionhead free-to-play akció-szerepjátékának már ősszel meg kellett volna jelennie PC-n és Xbox One-on, de ez idáig nem történt meg. Mégis, mi a helyzet a Fable Legendsszel?

Lionhead: nem dolgozunk a Fable 4-en

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fable-rajongóknak továbbra is várniuk kell a sorozat következő számozott folytatására. A Lionhead a Twitteren feltett rajongói kérdésre ugyanis megerősítette, nem dolgoznak a Fable 4-en.

Fable Legends - akcióban Flair, az íjászcsaj

A Lionhead közzétette a legújabb Heroes of Albion videót, melyben a bájos Flair kapta a főszerepet. Ő lesz a Fable Legends íjásza, aki egyszerre három nyílvesszőt is lőhet az ellenfelekre, ráadásul láthatatlanná válhat.

Nem barátkozik a Steammel a Fable Legends

Habár a Microsoft több játékát is kiadja majd PC-re a közeljövőben, arra készüljünk fel, hogy a Windows 10-exkluzivitás mellett a Steam-támogatásról is lemondhatunk majd.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Fable Legends - hamarosan indul PC-s béta

Xbox One-on már egy ideje zajlik a Fable Legends zárt bétatesztelése, PC-sek azonban csak ebben a hónapban tudnak majd becsatlakozni. A kattintás után mutatjuk hol lehet rá jelentkezni.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

GC 2015: Fable Legends - kooperatív kalandozás

Új előzetest kapott a Fable Legends a Gamescom apropóján, amely tulajdonképpen egy rövid összefoglaló és kedvcsináló azoknak, akik azt tervezik, hogy társaságban is nekivágnának a ködös Albionnak.

GC 2015: Mozog a Fable Legends is

A Lionhead free-to-play szerepjátéka is előkerült Kölnben, most két gameplay videó erejéig nézhetünk bele a Fable Legendsbe. Látszik, hogy a csapatmunka mindennél fontosabb, és ugye itt a keresztplatformos játék sem lehetetlen.