XCOM: Enemy Within

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Stratégia, Kiegészítõ
Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Firaxis Games
Masszív kiegészítőt kapott az XCOM: Enemy Unknown.
Értékelés: 8.6

GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.

Nyugdíjba küldi néhány mobilos játékát a 2K

Több játékát is levette a 2K Games az Apple alkalmazásboltjából, aminek az az oka, hogy az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites appok támogatása. Egy részük csak ideiglenesen kerül ki a kínálatból, ezeket 64-bitessé alakítják.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.

PS Vitára is jön az XCOM: Enemy Unknown?

A korhatár besorolásért felelős ESRB oldalán bukkant fel az XCOM: Enemy Unknown Plus című játék, melyhez platformként a PS Vita van megjelölve. Vajon a kézikonzolra is megjelenik a Firaxis klasszikusa?
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Hétfőn új XCOM-játékot jelentenek be

Kiderült, hogy mi lapul a 2K Games legújabb teaser oldala mögött, az Advent honlap valójában egy új XCOM-játékot takar. A visszaszámlálás holnap ér véget, de már pár képet kihámoztak a rajongók.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Mobilokra is megjelent az XCOM: Enemy Within

Már az XCOM: Enemy Unknown mobilos változatát is kedvezően fogadták a játékosok, és a 2K most a folytatást is elérhetővé tette iOS-en és Androidon. Pontosabban bővítményről van szó, de ettől még teljes árat kérnek érte.

Társasjáték készül az XCOM alapján

A The Witcher Adventure Game alkotói készítenek társasjátékot az XCOM: Enemy Unknown alapján. Az adaptáció érdekessége, hogy egy mobilokon, illetve weben elérhető app is segíti a játékmenetet.

32,5 milliónál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a negyedéves pénzügyi jelentését, ami kifejezetten erősre sikerült. Az eredményeket természetesen jórészt a Grand Theft Auto ötödik részének köszönheti a kiadó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

XCOM: Enemy Within - bemutatkozik az EXALT

Új előzetest kapott az XCOM: Enemy Unknown első masszívabb kiegészítője, ami a történet során feltűnő terroristaszervezetet, az EXALT-ot mutatja be. Természetesen összerúgjuk majd velük a port.

XCOM: Enemy Within - játék a fejlesztőkkel

Az XCOM: Enemy Within vezető dizájnerének tolmácsolásában nézhettek meg egy közel hatperces gameplay felvételt a játékról - a videót a PAX Prime apropóján készítette a Firaxis Games.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Traileren az XCOM: Enemy Within

Új előzetest kapott az XCOM: Enemy Unknown kiegészítőlemeze, az Enemy Within. A trailer tulajdonképpen a gamescomos teaser "kibontott" változata, feltűnik benne néhány játékbeli jelenet is.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GC 2013: Bemutatkozik az XCOM: Enemy Within

Erre a bejelentésre is számítottunk: a Firaxis Games előrukkolt az XCOM: Enemy Withinnel, ami a tavaly megjelent XCOM-játék kiegészítője lesz. Nem is kell rá sokat várni, novemberben jelenik meg.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Jön az XCOM: Enemy Within?

Több forrásból is arra következtethetünk, hogy valami készül az XCOM: Enemy Within cím alatt. A találgatásokra a 2K Games csak annyit reagált: várjunk a Gamescomig, ott majd bejelentenek valamit, és okosabbak leszünk.