Everybody’s Gone to the Rapture PC, PS4

A The Chinese Room misztikus kalandjátéka PS4-en és PC-n.
1534262430

Új tulajdonosa van a The Chinese Roomnak

A Sumo Group hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen felvásárolta a The Chinese Room csapatát, amely olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dear Esther vagy az Everybody's Gone to the Rapture.
1506326405

Bajban van a The Chinese Room

A Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everybody's Gone to the Rapture brit fejlesztője komoly problémákkal küzd, így az emberek többségét elbocsájtották. A stúdió egyelőre szünetet tart - nagy a baj.
1477503000

Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.
1463059200

Everybody's Gone to the Rapture teszt

Pár hónappal a PS4-es megjelenés után végre PC-re is megérkezett a The Chinese Room alkotása, az Everybody's Gone to the Rapture. Mivel nem volt tesztünk a játékról, most pótoltuk az elmaradást.
1460388655

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.
1460365200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét játéka egyértelműen a Dark Souls harmadik része, de érkezik még egy-két apróság, ami elcsavarhatja a Souls-sorozat iránt kevésbé lelkesedő játékosok fejét. Lássuk a heti megjelenéseket!
1460210400

Everybody’s Gone to the Rapture - itt a gépigény

Hó elején PC-re is bejelentették az addig PlayStation 4-exkluzív Everybody’s Gone to the Rapture-t. A fejlesztőcsapat most megosztotta a CryEngine által hajtott játék gépigényét.
1459522820

Hivatalos a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture

Miután annyi jel utalt rá a közelmúltban, nem ért váratlanul minket, hogy PC-re is megjelenik az Everybody’s Gone to the Rapture. A hírt maga a fejlesztő erősítette meg a Twitteren, és bevallotta, rosszul tud titkot tartani.
1459249218

Újabb jel a PC-s Everybody's Gone to the Rapture-re

Lassan már mi érezzük magunkat kellemetlenül a fejlesztők helyett, hiszen az elmúlt hónapokban számos jel utalt arra, hogy PC-re tart az Everybody's Gone to the Rapture. Most a legutóbbi Radeon-driverben tűnt fel a sétaszimulátor.
1452265217

Everybody’s Gone to the Rapture - úton a PC-verzió

Egyre biztosabb, hogy a tavaly csak PlayStation 4-re megjelent Everybody’s Gone to the Rapture PC-re tart. A decemberi szivárgás után most már új ajánlóképpel is frissült a SteamDB-s adatlapja.