Call of Duty: Strike Team

Mobil

Akció, FPS, Stratégia
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Activision
Felülnézetes stratégia és FPS keveréke az iOS-re megjelent Call of Duty: Strike Team.
Értékelés: 7.5

Dokumentumfilm készül a Call of Dutyról

A merész indie játékok, mint például a Hotline Miami, a Not a Hero és a Strafe kiadásával is foglalkozó Devolver következő projektje egészen merész vállalkozás. A kiadó ezúttal egy dokumentumfilmet karolt fel.

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.

175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

Bezár a Call of Duty: Strike Team fejlesztője

A Call of Duty mobilverzióiért felelős The Blast Furnace a hónap végén lehúzza a rolót - tudtuk meg az Activision szóvivőjétől. A bezárás 47 munkavállalót érint, néhányuk más stúdióknál kap állást.

Call of Duty: Strike Team - megjött Androidra is

Befutott a múlt hónapban bemutatkozott mobilos Call of Duty Android-változata is. A Strike Team egyszerre vonultat fel FPS- és stratégiai elemeket is, egy amerikai különleges egység élén vonulhatunk harcba.

Megjelent a Call of Duty: Strike Team iOS-re

Szép csendben megjelent a mobilos Call of Duty: Strike Team, amelyben a felülnézetes stratégiai elemek, illetve a belső és külső nézetes akció keveredik. A fejlesztést a Rockstarból kivált tagok új stúdiója, a The Blast Furnace végezte.