Valiant Hearts: The Great War

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kalandjáték, Háborús, Puzzle
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A Ubisoft Montpelier az első világháborúba kalauzol el minket, ez egy puzzle-elemekkel megspékelt, sötét tónusú kalandjáték.
Értékelés: 8.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

Switchre is jön a Child of Light és a Valiant Hearts

A Ubisoft bejelentette, hogy négy évvel a korábbi verziók után Nintendo Switchre is befut a Child of Light és a Valiant Hearts: The Great War. Azért nem maradunk exkluzív funkciók nélkül a hibridkonzolon sem.

Games with Gold - íme, az októberi kínálat

A következő hónapban sem maradunk ingyenes Xbox-játékok nélkül. Az októberi kínálat ezúttal kicsit visszafogottra sikerült, de biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának megfelelő játékot.

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.

A PS Plus márciusi ingyen játékai

Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Még több Child of Light-szerű játék jöhet

Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.
  • Írta: zoenn
  • 9 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Tölthető a Valiant Hearts: The Great War

Mától tölthető le a Ubisoft legújabb játéka, a Valiant Hearts: The Great War, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Ha egy utolsó kedvcsináló választ el a vásárlástól, ez legyen az!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Valiant Hearts - fejlesztői naplón a sztori

A történelmi hűség kedvéért a Ubisoft Montpellier partnerséget kötött a CC&C-vel és az Ideacom internationallal, így a Valiant Hearts: The Great War fejlesztői valódi háborús archívumok alapján dolgozhattak.

E3 2014: Valiant Hearts: The Great War trailer

Egy lemaradásunk van a Ubisoft háza tájáról, ez pedig Michel Ancelék legújabb szívszorongató kalandja, a Valiant Hearts: The Great War. Az I. világháborús levelek alapján készült címről előzetessel és képekkel szolgálhatunk.

E3 2014: Ubisoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Nincs sajtókonferencia GK-s liveblog nélkül, a Ubisoft műsorát is töretlen lelkesedéssel kommentáljuk végig és összegezzük nektek. Éjfélkor kezdünk, addig lehet enni-inni, tippelni a bejelentések kapcsán!

Fejlesztői naplón a Valiant Hearts: The Great War

A Ubisoft Montpellier ezúttal az érzelmeinkre hat a legújabb játékával és persze a UbiArt Framework engine hathatós támogatásával. A Valiant Hearts valódi emberek első világháborús visszaemlékezésiből építkezik.

E3 2014: Mit hoz magával a Ubisoft?

A Ubisoft elárulta, melyek lesznek azok a játékok, amiket biztosan bemutat majd az idei E3-on - értelemszerűen a még bejelentés előtt álló meglepetéseket nem puffogtatta el a kiadó.