Mass Effect 4

RPG, Sci-Fi
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Bioware
Már készül a Mass Effect következő része.
Értékelés: Nincs még értékelve

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

TGA 2020: Az új Mass Effect is megvillantotta magát

A BioWare egy új Mass Effect-előzetest is betárazott a The Game Awards apropóján. Sok konkrétum nem derül ki a kedvcsinálóból, de az üzenet egyértelmű: a sorozatnak még nincs vége.

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

Jövőre jön a Mass Effect témájú vidámpark

Az Electronic Arts és a Great America megerősítette, hogy 2016-ban mutatkozik be a Mass Effect témájú, 4D-s, holografikus élménnyel kecsegtető vidámparjuk. Az ígéretek szerint az egész galaxist beutazhatjuk majd a túra alatt.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

E3 2015: Ezeket a játékokat várjuk mi

Gyors közvélemény-kutatást végeztünk a szerkesztőségben, és összeszedtünk egy tízes listát, rajta azokkal a játékokkal, amelyekre mi a leginkább kíváncsiak vagyunk az idei E3 kapcsán.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Teaselik az új Mass Effectet

Nem, nem kell trailerre, sőt még csak egy rövidebb videóra sem számítani. A Mass Effect-főnök Michael Gamble osztott meg egy képet a Twitteren, melyet azt hiszem, a sorozat minden rajongója felismer.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Kiszivárgott infók a Mass Effect 4-ről

Emlékeztek még a Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatos kérdőívekre, amelyek idő előtt pontos infókat árultak el a játékról? Valami hasonló történt most a Mass Effect 4-gyel, ha szerencsénk van, valós részleteket kaptunk.

Egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect

Michael Pachter játékipari elemző szerint egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect és a Mirror's Edge régóta várt rebootja. Úgy gondolja, hogy 2016 áprilisáig négy nagyobb nextgen játékkal is készül az EA.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Mass Effect 4 - készülnek az átvezető videók

Szépen csendben, de magabiztosan robog végleges formája felé a Mass Effect negyedik része. Ezt bizonyítja az is, hogy a BioWare Vancouverben már megkezdte a játék átvezető videóinak motion capture munkálatait.

Multiplayer is lesz a Mass Effect 4-ben

Az új Mass Effect fejlesztési vezetője, Chris Wynn szerint biztosan kapunk valamilyen többjátékos módot a negyedik részben. Az EA ezzel egy időben online producert keres - ugye ti is látjátok az összefüggést?

Mass Effect 4 - nem az új Dragon Age a minta

Habár többen arra tippelnek, hogy az új Mass Effect sok tekintetben hasonlít majd a Dragon Age: Inquisitionre, és az gyakorlatilag mintául szolgál a várva-várt játék számára, a BioWare szerint ez nincs így.

Az idei E3-on mutatkozik be a Mass Effect 4?

Egy iparági bennfentes szerint az idei Los Angeles-i E3-on mutatja majd be a BioWare a Mass Effect legújabb, negyedik felvonását. A jól értesült informátor szerint a játék megjelenése pedig valamikor 2016-ban lesz esedékes.

Sétálj egyet a BioWare irodájában!

Hacsak virtuálisan is, de most bárki tehet egy sétát a BioWare Edmonton irodájában a Google Maps segítségével, ahol olyan címek készültek, mint a Mass Effect- és a Dragon Age-játékok.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Új infókban gazdagra sikerült az idei N7 nap

Újra eljött november 7. és a már hagyományosan kapcsolódó Mass Effect-nap, melyre a BioWare-nél idén az évek során megszokottnál lényegesen nagyobb meglepetéscsomaggal készültek. Kerüljetek beljebb, és nézzétek meg!

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Casey Hudson kilépett a BioWare-től

A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".

Comic-Con-videón a Microsoft és a BioWare

A San Diegóban megrendezett Comic-Conon idén jelen volt a Microsoft és a BioWare is, és bár a kiadók által itt közölt részletek többségét már ismerhetitek, a konferenciából most egy közel másfél órás részletet láthattok.

Friss részletek az új Mass Effectről

A BioWare előadást tartott a múlt hétvégén megrendezett Comic-Conon, és az ígéreteknek megfelelően számos apró információt és artworköt osztott meg a közönséggel a Mass Effect 4-ről - vagy nevezzük bárhogy.

A Comic-Conon is beszélnek az új Mass Effectről

A BioWare is tart majd egy panelbeszélgetést a két hét múlva esedékes San Diego-i Comic-Conon, ráadásul az új Mass Effectről, illetve annak tervezéséről fognak beszélni a srácok.