King Kong

FPS, Majmos
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A hamarosan a mozikba kerülő King Kong film adaptációja a létező összes platformra.
Értékelés: 9.5

Így fogja elgyepálni egymást King Kong és Godzilla

Most már hivatalos, egy jó öt év múlva izgulhatjuk majd végig King Kong és Godzilla összecsapását a mozikban. A készítők ráadásul gondosan előkészítik a csatát, két film is ennek fog megágyazni.

Jöhet a Godzilla vs. King Kong összecsapás

Lássuk be, az óriásszörnyes filmek között azok a legjobbak, amikben nem egy, hanem mindjárt kettő monstrum is szerepel, és lehetőleg úgy, hogy össze is akasztják a bajszukat.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Előzmény, előzmény hátán

Hollywood valahogy rákapott az előzményfilmekre, és egyre-másra ontja magából a nagy kasszasikerek előzményeit. Most éppen a King Kongot szemelték ki.

Decemberben érkeznek az új X360-kiegészítők

Legfrissebb értesüléseink szerint december elsején jelenik meg az X360 HD-DVD-lejátszó, illetve a speciális, külön a géphez fejlesztett kormánykerék.

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

King Kong folytatás?

A Yahoo Video Games aloldalán egy érdekes cikk jelent meg, mely szerint elképzelhető, hogy a King Kong című játék folytatódhat!

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!
  • Írta: Mast3rmind
  • 3 komment

Az Ubisoft több film licenszt akar

Az Ubi Soft főkutyája, Yves Guillemot egy nyilatkozatában jelentette ki, hogy cégük jelenleg filmes licenszek után kutat, melyekből elkészíthetnék a játékadaptációt.
  • Írta: MikeReem
  • 3 komment

King Kong - Alternatív befejezés!

Akár a Prince of Persia: Warrior Within-nek, úgy a King Kong-nak is készült alternatív befejezése - jelentette be az UbiSoft.

King Kong - Xbox vs. Xbox 360

A GamesFirst munkatársai készítettek egy igen komoly képi anyaggal színesített összehasonlítást a King Kong Xbox-os és Xbox 360-as verziójáról.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

King Kong HiRes változat

A Direct2Drive bejelentette, hogy készül a King Kong játék PC-s verziójábol egy HiRes változat, ami tartalmazza a legdurvább grafikai beállításokat!

Heti játékmegjelenések!

Íme itt a jövő heti megjelenési lista! Most már az Xbox360 platformmal is kibővítettük palettánkat: érdemes megtekinteni...

Két megjelenés - egy arany!

A mai nap megjelenésekben gazdag lett - a King Kong miatt mindenképpen. Aranyra került továbbá Crazy Frog koma játéka is - sok sikert neki...

Déli képvihar!

Újabb képek érkeztek galériánkba! Sok nagyobb név található köztük , így mindenképpen érdemes pár pillantást vetni rá.

X360 hírek

Xbox fanok figyelem! A Microsoft ma közölte azon játékok és kiegészítők listáját, amelyek az X360-al egy napon kerülnek majd a boltok polcaira.
  • Írta: Gamekapocs
  • 5 komment

Öt új videó!

Öt új videót tekinthettek meg a mai napon: van itt King Kong, Elveon, s még sok más nyalánkság...