Wargame: Red Dragon

PC

RTS
Kiadó: Focus Home, Fejlesztő: Focus Home Interactive
Hamisítatlan RTS, melyben Ázsia 1975-1991 közti konfliktusait vívhatjuk meg felülnézetből.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Wargame: Red Dragon az Epic e heti ajándéka

Akit tüzel a harci vágy, az a kommunistákkal veheti fel a harcot a Wargame: Red Dragonban, az Epic Games Store e heti ajándékában, a jövő heti játékkal pedig elhagyjuk a Földet, és a Marson próbálunk szerencsét.

Befutott az Epic Games Store heti ajándéka

Tegnap délután óta érhető el az Epic Games aktuális ajándéka, ezúttal egyetlen játékot, a Sunless Sea-t dobhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz fizetés nélkül. Csapjatok le rá, amíg lehet!

Már tölthetőek a heti Epic Games Store-játékok

Mivel a nyakunkon van a halloween, ezért nem túl meglepő módon továbbra is az ijesztgetésé és a rettegésé a főszerep az Epic Games Store épp ingyenesen bezsebelhető játékaiban.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

Bemutatkozik a Wargame: Red Dragon

A Focus Home Interactive leleplezte a Wargame: AirLand Battle folytatását, amely az 1975 és 1991 közti ázsiai konfliktusokra koncentrál. Modern hadviselés felülnézetben - a recept ugyanaz, mint legutóbb.