Don't Starve

PC, PlayStation 3, Macintosh, Unix/Linux, Vita, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

túlélő
Kiadó: Klei, Fejlesztő: Klei
Túlélőjáték a Klei Entertainmenttől, melyben egy ismeretlen szigeten ébredünk. Mindenféle segítség és útmutatás nélkül.
Értékelés: 8.5

Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!

E3 2018: A Don't Starve: Hamlet is beköszönt

Újabb előzetest láthattunk a Don't Starve egyjátékos DLC-jéről, a Hamletről. Főszereplőnk, Wilson ezúttal az arisztokratikus disznóemberek városába látogat majd, ahol új kalandok és veszélyek várnak majd rá.

Érkezik a Don’t Starve: Nintendo Switch Edition

Jövő héten várható a Don't Starve túlélős akció-kalandjáték megjelenése a Nintendo konzoljára. A játékot a Nintendo eShopon belül lehet majd elérni, relatíve kedvező áron, mindehhez pedig ajándék DLC-k is társulnak majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Kilép az Early Accessből a Don't Starve Together

A Klei Entertainment bejelentette, hogy a hó végén hosszú fejlesztés után végre elhagyja a Steam Early Access programot a Don't Starve Together, és megjelenik a nagyközönségnek szánt végleges változat.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Megérkezett a Don't Starve: Shipwrecked

A hosszú bétaidőszak után végre megérkezett a Don't Starve legújabb DLC-je, a Shipwrecked. A letölthető tartalom a megjelenés alkalmából most akciósan vásárolható meg, emellett befutott a launch trailer is.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

PS4-re is jön a Don’t Starve Together

A Steam után PlayStation 4-en is elérhető lesz a kooperatív módban játszható Don’t Starve Together. Ebben a kalandban nem magunkra utalva kell felfedeznünk a játék világát, hanem társunkkal karöltve küzdhetünk a túlélésért.

Don't Starve - decemberben jön a kiegészítő

A Klei Entertainment megerősítette, hogy a kraftolásra és túlélésre kihegyezett Don't Starve első expanziója, a Shipwrecked december elsejétől lesz játszható, mégpedig a Steam Early Access keretein belül.

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.

Don’t Starve - jön a Shipwrecked DLC

Ősszel egy nagyobb single player bővítményt kap a Don't Starve. A Shipwrecked DLC munkálataiba a Super Time Force fejlesztője, a Coby is besegít, s ahogy már a címből sejthető, egy csónakkal indulunk felfedezőútra.

Xbox One-ra is megjelenik a Don't Starve

Egy éve jelent meg a Don't Starve: Reign of Giants PS4-es változata, és azóta egy PS Vitás és egy Wii U-s verziót is kapott a cím. Mondhatjuk tehát, hogy utolsóként végre Xbox One-ra is megérkezik.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.

Don't Starve: Reign of Giants - a PS4-es dátum

A Klei Entertainment Don't Starve névre hallgató túlélőjátékának első letölthető tartalma a jövő héten, egészen pontosan július 23-án válik elérhetővé a PlayStation 4-tulajdonosok számára.

Többjátékos mód érkezik a Don't Starve-hoz

Multiplayer móddal gazdagodik a következő frissítésben a Don't Starve, a rajongókat egyelőre megosztja az új mód érkezése. A kattintás után videót is tudunk mutatni a többjátékos mókáról.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.