Europa Universalis IV: Conquest of Paradise PC

Az Europa Universalis IV kiegészítőjeként debütál a kolonizálást, az amerikai őslakosokat és az paradicsomi kontinenst feldolgozó DLC.
1677596417

Három új játékot jelent be a jövő héten a Paradox

Egy kisebb bemutatóra készül a jövő hét folyamán a Paradox Interactive. Az már biztos, hogy bemutatkozik majd a Cities: Skylines készítőinek vadiúj játéka, de a meglévő stratégiák sem maradnak bővítmények nélkül.
1579798800

Előfizetéses szolgáltatással kacérkodik a Paradox is

Nem olcsó mulatság, ha az ember ráfügg a Paradox Interactive grand strategy játékaira. Az Europa Universalisért és a hozzá tartozó huszonegynéhány DLC-ért akár több száz dollárt is kicsengethetünk. Erre kínálhat alternatívát az új rendszer.
1579694400

Most 1 dollárért akár egész Európát meghódíthatod!

Ismét remek ajánlattal várja az önjelölt stratégákat a Humble Bundle csapata, melyben ezúttal az Europa Universalis IV kapja a főszerepet. Az alapjáték mellett a legizgalmasabb kiegészítők is akciósak.
1492533023

Europa Universalis IV - terítéken a magyarok

A Paradox folyamatosan javítja és bővíti az Europa Universalis IV-et. Az áprilisban érkező új frissítés Magyarországra koncentrál, 1444-től kezdve egyengethetjük országunk sorsát a grand strategyben.
1431604839

Paradox-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb akcióval kedveskedik a Humble Bundle, melyben ezúttal a Paradox Interactive játékait vehetjük meg kedvezményes áron. Természetesen a befizetett összeget ezúttal is jótékonykodásra fordíthatjuk.
1416139200

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.
1412524800

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!
1405767633

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.
1391434844

Europa Universalis IV: Conquest of Paradise teszt

A Conquest of Paradise elhozza nekünk a felfedezés váratlanságát és mélyen kidolgozott élményét. Véletlenszerű amerikai kontinens, önálló gyarmatok, és fejlett őslakos kultúrák várnak ránk az Europa Universalis IV új kiegészítőjében.