Starbound MAC, PC, PS4, Vita

A független Chucklefish Games által fejlesztett játék.
1636620420

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
1606892400

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.
1468908000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszatér a meleg, gőzerővel robog tovább a nyár, és persze folytatódik a pangás, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Az indie fejlesztők ezúttal is kitettek magukért, a felhozatal nagy része tőlük érkezik.
1468078200

Starbound - két hét múlva jön a teljes verzió

Közel három év után elhagyja a Steam Early Accesst a Chucklefish népszerű játéka, a Starbound. A fejlesztők ígéretei szerint azonban még a teljes verzió után is várhatóak majd újdonságok.
1454065259

A GOG is rágyúr a korai hozzáférésű játékokra

Már a GOG-on is elérhetővé váltak a fejlesztés alatt álló digitális játékok, bár a lengyelek sokkal óvatosabban állnak az Early Access-címekhez, mint a Steam üzemeltetői. Első körben öt ilyen játékot vásárolhatunk meg.
1391603640

A Starbound-frissítések jövője

A végleges verzió sokkal gazdagabban halmoz el lehetőségekkel, játszhatsz majd békésen egy ültetvényen, lehetsz építész, de akár kalóz is! Nem utolsó sorban pedig jön a rendező mód a szerepjátékosoknak.