Flappy Bird Mobil

Baromi nehéz, de nagyon addiktív ügyességi játék mobilokra.
1418745612

Idén a Flappy Birdre kerestek rá a legtöbben

A Google idén is megosztotta velünk a keresési toplistáit: mi elsősorban videojátékos szempontból vizsgáltuk az eredményeket. A Flappy Birdre többen kerestek rá, mint a Destinyre és a Titanfallra, sőt még a Gamergate-botrányt is veri.
1406991600

Megtörtént: visszatért a Flappy Bird

Ahogy Dong Nguyen megígérte, a hirtelen népszerűségre szert tevő, kijelzőgyilkos madárreptető játék visszatért a piacra, ezúttal multiplayerrel és új akadályokkal, Flappy Bird Family néven. Mindezt ingyen.
1400758247

Íme, az Epic Games Flappy Bird-klónja

Hihetetlen, de igaz: az Unreal Tournamentről és a Gears of Warról elhíresült Epic Games is beállt Flappy Bird-klónt csinálni Tappy Chicken címmel. A mobiljátékot már tölthetjük iOS-re és Androidra.
1400140800

Augusztusban visszatér a Flappy Bird

Ez már a vég: nagyon úgy néz ki, hogy Dong Nguyen betartja az ígéretét, és újra elérhetővé teszi a Flappy Birdöt az alkalmazásboltokban. Augusztusban számíthatunk rá, állítólag lesz benne multi is.
1394622000

Visszatérhet a Flappy Bird?

Ha valaki arra tippelt, hogy a Flappy Bird készítője azért vetette le a játékot az alkalmazásboltokból, hogy ezzel még nagyobb hype-ot generáljon körülötte, talán nem is indult el annyira rossz nyomon...
1392147000

Blogajánló: Extrém nehéz játékok

A megszokottól eltérően első körben kicsit elmélkedünk a játékok nehézségén a Flappy Bird apropóján, majd áttekintjük, hogy melyik blogbejegyzések voltak a legjobbak a múlt héten.
1392057000

A Flappy Bird-őrület utórengései

Elképesztő, hogy mit váltott ki az emberekből a Flappy Bird lelövése: a fejlesztő halálos fenyegetéseket kapott, tele vannak az alkalmazásboltok mindenféle klónnal, valaki meg az appal előtelepített iPhone-ját akarja eladni.
1391973828

Flappy Bird - itt a vége

A Gamekapocs nem igazán foglalkozott a Flappy Birddel, de igazság szerint az elmúlt hetekig máshol sem lehetett róla hallani. A népszerűség hirtelen jött, ebből lett elege a játék fejlesztőjének is.