Rust

PC

Akció, túlélő
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Újabb túlélő játék érkezett, ezúttal a Garry's Mod alkotóitól.
Értékelés: Nincs még értékelve

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Rust - dátumot kapott a konzolos verzió

Az Xbox Indie Showcase adása alatt végre kiderült a Rust xboxos és playstationös kiadásának pontos megjelenési dátuma. A bejelentés mellé egy hangulatos trailerrel is készült a Double Eleven csapata.

Mozgásban a konzolos Rust

Úgy tűnik, tényleg nincs már messze a Rust: Console Edition megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap a playstationös és az xboxos változatokhoz is kaptunk egy-egy gameplay videót.

Tűz ütött ki a Rust szervertermében

Tegnap hajnalban tűz ütött ki abban az adatközpontban, amelynél a Rust európai szerverei is futnak. A fejlesztőcsapat szerint az eset következtében olyan adatveszteség érte őket, amit helyrehozni sem tudnak.

Tavasszal rajtol a konzolos Rust

Noha napra pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk hozzá, azt már megerősítették a Facepunch Studios srácai, hogy a tavasz folyamán rajtolhat el a Rust konzolos változata.

Rust - traileren a játék konzolos változata

Habár pontos megjelenési dátumot továbbra sem kapott a Rust konzolos portja, érezhetően egyre közelebb kerülünk a Double Eleven játékának xboxos és playstationös debütálásához - legalábbis erről árulkodhat az új előzetes.

Rust - úton a konzolos verzió

A legújabb népszerűségi hullám mellett nem is időzíthetne jobban a Rust konzolos változata. A korábban már belengetett port hamarosan tényleg megérkezhet, legalábbis erre enged következtetni az ESRB korhatár-besorolása.

Új magasságban a Rust népszerűsége

A Facepunch Studios multiplayer túlélőjátéka a napokban kissé felpörgött. Nemcsak rekordot döntött játékosszámban (már önmagához képest), de Twitchen is nagyon megugrott a nézettsége.

Hangszerekkel bővül a Rust

Ha van DLC-trailer, amit érdemes megnézni, akkor a Rust Instruments kiegészítőjének előzetese biztosan ilyen alkotás. Ideje a húrok közé csapni, és beizzítani a csontból készült xilofont, hiszen kezdődik a buli!

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Rust - biztonságos zónát hozott a legújabb update

A Compound egy egészen különös település. Az ottani tudósok nem tűrik az öldöklést, így ha valaki fegyvert ránt, az könnyen az automata őrtornyok veszélyesebb oldalán találhatja magát

Megérkezett a Rust első irányítható járműve

És egy négyszemélyes csónak lett. Mivel a járművet nem lehet nyersanyagokból megépíteni, csak készen felkutatni, így sok munkája lesz vele a játékosnak, ha használni szeretné, vagy esetleg csak megőrizné.

Kilép az Early Accessből a Rust

Több mint négy év telt el azóta, hogy a Rust felbukkant a Steam Early Access-szekciójában, és a fejlesztők a minap bejelentették, hogy készen állnak a hivatalos rajtra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elkészült a játék.

A túlélőknek szól az új Humble Bundle

A Humble-csapat ezúttal egy túlélőcsomaggal készült a játékosoknak, méghozzá szó szerint: a mellékelt játékokban a túlélés kapja a főszerepet, az a dolgunk, hogy minél tovább húzzuk és minden körülmények között helyt tudjunk állni.

Napi WTF: Péniszméret a Steam-fiókod alapján

Pontosan ilyen funkció alapján számolja ki a karaktered péniszméretét a Rust című túlélőjáték. Sajnos kézileg nem tudod befolyásolni az "eredményt", mert az teljesen véletlenszerű. Ha túl kicsi, ez van.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Hivatalos: imádjuk a túlélő játékokat

Mármint ha eddig nem lett volna világos, minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző túlélő játékok; most éppen a Rust készítői jelentették be, hogy egymillió eladott példánynál tartanak.