Goat Simulator

PC

Szimulátor, Állatkertes
Kiadó: Valve, Fejlesztő: _No Company
Poénnak indult, de teljes értékű játék lett belőle. Ez világ első kecskeszimulátora!
Értékelés: 6.0

Íme, a PlayStation Plus januári játékai

A Sony nem kapkodta el az év első ingyenes ajándékainak a bejelentését. A januári lista ismét két jól ismert címet rejt majd. Nem mondanánk erősnek az évkezdést, de panaszkodásra sincs okunk.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

PS4-re is jön a Goat Simulator sci-fi DLC-je

A Waste of Space csomag a jövő héten PS4-en is napvilágot lát. A Goat Simulator DLC-je nem kíméli a Star Warst, a Mass Effectet az Alient és a Terminatort sem, viccesen kifigurázza korunk legnépszerűbb űroperáit.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Az űrbe ment a Goat Simulator

Amíg egy játék sikeres, addig a fejlesztők is megpróbálnak még több bőrt lehúzni róla. A Goat Simulator legújabb kiegészítőjében az űrben kelthetjük a zavart, megannyi popkultúrális utalás mellett.

A Games with Gold júniusi kínálata

A Microsoft bejelentette, hogy júniusban milyen ingyenes játékokat tehetnek zsebre a Gold-előfizetők. A jelenlegi generációs masinán a Goat Simulator és a The Crew lesz a nyerő, míg Xbox 360-on az XCOM: Enemy Unknown.

Szupertitkos DLC jön a Goat Simulatorhoz?

Lehet, hogy a kecskeszimulátornak nagyobb a füstje mint a lángja, és a felszín alatt egy félkész program lapul, de legalább szórakoztató. A fejlesztők mentségére megemlíthetjük, hogy folyamatosan érkeznek hozzá új tartalmak.

PlayStationre is megjelent a Goat Simulator

A Coffee Stain Studios játéka egyre több platformon veti meg a patás lábát, ma PS3-on és PS4-en jelent meg a Goat Simulator. Ezekben a kiadásokban debütál az alkotás új funkciója, a GoatVR.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.

Goat Simulator - augusztusban PlayStationre is

A Double Eleven és a Coffee Stain Studios bejelentése szerint augusztus elején PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a Goat Simulator, ami a GoatVR élménnyel még élvezetesebb lesz.

E3 2015: Videócsokor a legígéretesebb indie-kről

A Microsoft és a Sony konferenciáján is felbukkant néhány indie fejlesztés, amelyekkel ugyan nem foglalkoztunk külön, de mindenképpen említésre méltóak. Ebbe a hírbe gyűjtöttük össze a látnivalókat róluk.

Goat Simulator - jön a GoatZ DLC

Zombisodik a Goat Simulator, az új bővítménnyel egy igazi túlélőjátékká alakul mindenki kedvenc kecskeszimulátora. Egy új térkép is bekerült a kalapba, és a craftolás sem hiányozhat majd.

Goat Simulator - trailer Jurassic Park stílusban

Emlékeztek még a Jurassic Park híres kecskeetetős jelenetére? A Coffee Stain Studios nagyon reméli, hogy igen, a hamarosan Xboxon is megjelenő Goat Simulator új előzetese ugyanis a film klasszikus jelenetét idézi meg.

A Microsoft konzoljain is lesz kecskeszimulátor

Még a Gamescomon jelentették be, hogy Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik a Goat Simulator. Most megérkezett hozzá az első trailer is, melyben a főhőst csodálhatjuk meg kellemetlen közelségből.
  • Írta: barackostej
  • 16 komment

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Napi WTF: MMO-sítják a Goat Simulatort

Bizonytalan időközönként jelentkező Napi WTF rovatunkba ugyan a Grass Simulator is bekerülhetett volna (már megint), de a nap legnagyobb WTF-je mégiscsak ez: MMO-módot kap a Goat Simulator.

Megjelent a mobilos Goat Simulator

Ha azt hitted, hogy egy kecske csak PC-n csinál káoszt és pusztulást, akkor nagyot tévedsz, Megérkezett a Coffee Stain Studios Goat Simulatorának hordozható változata - némileg szerényebb látvánnyal.

GC 2014: Montázs az ID@Xbox címeiről

Az Xbox One platformra folyamatosan érkeznek a független fejlesztők játékai, melyekből egy rövid, valamivel több mint kétperces összevágást láthattok. A bőséges felhozatalban érkezik többek közt a Space Engineers portja is.