Risen 3: Titan Lords

PC

RPG, Középkori nyilazós
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Piranha Bytes
Harmadik részéhez érkezett a Risen-sorozat.
Értékelés: 6.5

A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Az előző havi PlayStation Plus kapcsán azt mondtuk, hogy 2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ennyire: a májusi hónap szintén remek felhozatallal büszkélkedhet.

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!

Itt a Risen 3: Titan Lords fejlújított verziója

Tegnap jelent meg a Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition PS4-re, mely a már ismert játék grafikailag felturbózott változata. Az újításokat a PC-sek is megkapták egy nagyobb update formájában.
  • Írta: barackostej
  • 17 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition trailer

Megkapta első mozgóképes hangulatfokozóját a kizárólag PlayStation 4-re bejelentett Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition. Felturbózott grafika és a korábban megjelent DLC-k várnak ránk.

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition PS4-re

Augusztusban ismét boltokba kerül a Risen harmadik része. A Deep Silver bejelentése szerint a PC, PS3 és Xbox 360 platformokra már megjelent szerepjáték új része ezúttal PlayStation 4-en teszi tiszteletét.

Brit toplista: szerényen kezdett a Risen 3

Egyetlen fontosabb játékmegjelenés volt a múlt héten, a Risen 3 azonban szerényen kezdett az Egyesült Királyságban: az összesített toplistára fel sem jutott, és a platformonkénti bontás szerint is gyengén nyitott.

Launch traileren a Risen 3: Titan Lords

A Gamescom miatt kicsit elsikkadt a figyelem a Risen 3 megjelenéséről. Most azonban megjelent az utolsó trailer a Piranha Bytes játékából, mely egészen hangulatosra sikerült.
  • Írta: barackostej
  • 23 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét a Gamescomról és az onnan záporozó bejelentésekről, illetve látnivalókról szól majd, akad egy-két érdekesebb játékmegjelenés és filmpremier is. A fő attrakció a Risen harmadik része lesz.

Tizenkét percig mozog a Risen 3: Titan Lords

A német Piranha Bytes egy nagyobb lélegzetvételű gameplay bemutatóval jelentkezett a Risen harmadik részéről. Az ígéretek szerint a Titan Lords visszatér a gyökerekhez, sallangok nélküli fantasy RPG-t kapunk a pénzünkért.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Risen 3: Titan Lords képözön

A német Piranha Bytes új szerepjátéka elég meggyőzően fest, annak ellenére, hogy csak PC-re és az előző generációs konzolokra lát napvilágot. A közel húsz screenshot árulkodó bizonyíték.

Risen 3: Titan Lords - dátum és trailer

A Piranha Bytes idén nyáron még egyszer nekifut a Risennek, a harmadik rész szakít a korábbi kalózos témával, és igazi dark fantasy beütést kap. A németek most egy filmes előzetessel rukkoltak elő.

Rövid teaseren a Risen 3

Rövid teaser előzetest kapott a Risen harmadik része, ami ugye azt szokta jelenteni, hogy hamarosan érkezik majd egy hosszabb trailer is. Addig érjük be ezzel, pont elég intenzív ez a húsz másodperc is!

Augusztusban jön a Risen 3: Titan Lords

A Deep Silver formálisan is bejelentette a Risen harmadik részét, ami nem ért minket villámcsapásként, tekintve, hogy a német PC Games már a múlt héten megszellőztette a szerepjátékot. Nyáron kaparinthatjuk meg.

Risen 3: Titan Lords bejelentés

Meglepetés bejelentés érkezett, a német PC Games következő számában mutatkozik majd be a Risen harmadik része. Egyelőre nem sokat tudunk a játékról, de az első képek már kiszivárogtak róla.