This War of Mine

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, FPS, Háborús
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Ezúttal egy civil szemszögéből élhetjük át a háború borzalmait. Üdv az ellenállásban!
Értékelés: 8.0

Bejelentést teaselnek a Frostpunk alkotói

A Frostpunkot is jegyző 11 bit studios nem készült hírekkel az idei E3-ra, ehelyett egy teasert osztottak meg a rajongókkal, amely alapján augusztusban számíthatunk tőlük bejelentésre. Csekkoljátok!

Ajánlott olvasmány lesz a This War of Mine-ból

A This War of Mine mind a kasszáknál, mind a kritikusoknál jól szerepelt, a minap azonban újabb elismerésben részesültek a fejlesztők: a játék felkerült Lengyelország ajánlott olvasmányokat tartalmazó listájára.

This War of Mine - megérkezett a Final Cut

És vele együtt új karaktereket, küldetéseket és felújított látványvilágot is kapunk, szóval ha eddig kimaradt volna háborús túlélőjáték, akkor itt a tökéletes alkalom a bepótlására!
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.

Jövő héten két ingyenes játékot kapunk az Epictől

Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely egy hétig lesz elérhető, utána újabb ajándéknak örülhetünk. A csavar az, ezúttal két címet vágnak hozzánk.

This War of Mine - túl a 4,5 millión

A háború borzalmait lehengerlő egyediséggel bemutató alkotás hivatalosan is átlépte a 4,5 millió eladott példányszámot, és ezzel együtt több mint 500 ezer dollárt gyűjtött a War Child szervezet számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Ingyen játszható a héten a This War of Mine

Egy minden szempontból különleges címet próbálhattok ki most teljesen ingyen. A This War of Mine a hétköznapi civilek szemszögéből mutatja be a háború poklát. Az élmény szívszorító és hátborzongató, de ez teszi a játékot emlékezetessé.

Újabb sztorikkal bővül a This War of Mine

Harmadik születésnapját ünnepli a This War of Mine, a lengyel fejlesztők pedig új kiegészítősorozattal ünnepelnek. A "sztorik" első felvonása már meg is érkezett, mindössze 2 eurót kell fizetnünk érte.

Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!

PC-re is jön a This War of Mine: The Little Ones

Az eddig a konzolosok privilégiumának számító The Little Ones DLC most már tuti, hogy PC-n és mobilokon is napvilágot lát a This War of Mine-hoz. A 11 bit csapata nem siette el a dolgokat, azt meg kell hagyni.

This War of Mine - PC-re nem jön a Little Ones DLC?

Mától konzolokra is elérhető a lengyel 11 bit háborús-simsezős stratégiai játéka, a This War of Mine. Az Xbox One-os és PS4-es kiadás egy új, fontos DLC-t is tartalmaz, melyből azonban a PC-sek lehet, kimaradnak.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem panaszkodhatunk a hét játéktermésére, egy sor finomság érkezik majd a napokban! PC-re költözik Lara Croft legutóbbi kalandja, újra összeáll a Bosszúállók, és a rali szerelmesei is előkészíthetik a kormányukat.

Két pályaszerkesztő is érkezett a hétvégén

A modderek örülhetnek, hiszen két remek indie alkotás is megkapta a régóta vár modeszközöket. A Hotline Miami 2: Wrong Numberről és a This War of Mine-ról van szó - jöhetnek a felhasználói tartalmak.

This War of Mine - traileren a PS4-es változat

Január végén mutatkozik be a 11 bit studios legutóbbi játéka, a háború borzalmait hűen ábrázoló This War of Mine PlayStation 4-es és Xbox One-os változata. Előbbi most kapott egy trailert.

Jön a táblás This War of Mine

A lengyel 11bit studios megerősítette, hogy a PC-re már kapható, konzolokra pedig januárban megjelenő, a háború sötétebb, kegyetlenebb, igazabb arcát bemutató This War of Mine hamarosan társasjáték formájában is beszerezhető lesz.

Fejlesztői naplón a konzolos This War of Mine

Megérkezett a PC-re már egy ideje kapható, és a jövő év elejétől PlayStation 4-en és Xbox One-on is kipróbálható This War of Mine első fejlesztői naplója, ami a konzolos változatokról árul el részleteket.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

This War of Mine - PS4-re és Xbox One-ra is

A 11 Bit Studios szívbemarkoló háborús túlélőjátéka, a This War of Mine a PC-s és mobilos megjelenést követően jövő év elején PlayStation 4-en és Xbox One-on is beszerezhető lesz. Megéri!
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

Tabletekre költözött a This War of Mine

A 11 Bit Studios szívbemarkoló háborús túlélőjátéka végre iOS-es és androidos tabletekre is megérkezett. Az app ára kicsit borsos, de ezen a héten még így is olcsóbban juthatunk az év egyik legnagyobb meglepetéséhez.