Hyper Light Drifter

PC, Macintosh, Unix/Linux, Vita, Mobil, Wii U, PlayStation 4

Akció, RPG
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Retro játékok előtt tiszteleg ez az indie akció-RPG.
Értékelés: Nincs még értékelve

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Remek platformjátékkal készül az Epic Store

Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.

Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.

Hyper Light Drifter - animációs sorozat készül belőle

A Netflix Castlevania-sorozata mögött álló Adi Shankar ráharapott mostanában a videojátékokra, az ő produceri közreműködésével készül animációs sorozat a Hyper Light Drifter alapján is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.

Konzolokra is jön a Hyper Light Drifter

Nemcsak egy sikeres Kickstarter-gyűjtésen, de egy még sikeresebb PC-s megjelenésen is túl van már a Heart Machine akció-szerepjátéka, a Hyper Light Drifter, amit a hónap végén szerencsére konzolokon is kipróbálhatunk majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!

Meseszép traileren a Hyper Light Drifter

Ha eddig nem hallottál volna róla, most mindenképp vess egy pillantást a Hyper Light Drifter trailerére: a független fejlesztésű játék elképesztően hangulatos, nem csoda, hogy bődületes sikert aratott a Kickstarteren.