EVE: Valkyrie

PC, PlayStation 4

Szimulátor, Sci-Fi, űrhajós
Kiadó: CCP, Fejlesztő: CCP
Űrhajós dogfight Oculus Riftre és a Sony VR-headsetjére.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Sumo Digitalnál az EVE: Valkyrie fejlesztői

A brit Sumo Digital felvásárolta a CCP Games newcastle-i stúdióját, így az EVE: Valkyrie készítői már a Crackdown 3-ba és a Dead Island 2-be dolgozhatnak be. Összesen 34 embert érint az akvizíció.

Nem fejleszt több VR-játékot a CCP Games

Még a VR hajnalán is ott volt az izlandi CCP Games, és ők bizony láttak fantáziát a technológiában - egészen mostanáig. Az EVE: Valkyrie fejlesztője bejelentette, hogy lemondanak VR-terveikről és helyette PC-s és mobilos címeket készítenek.

VR nélkül is játszható lesz az EVE: Valkyrie

Hamarosan egy ingyenes kiegészítő érkezik az űrhajós játékhoz, amely az új tartalmakon kívül alapvető változásokat hoz magával. Többek között a VR-exkluzivitásnak is vége lesz.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

EVE: Valkyrie - Te már készen állsz?

A PlayStation VR premierjével egyszerre köszön be az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie. A közelgő debüt alkalmából pedig be is futott az utolsó előzetes.

E3 2016: EVE: Valkyrie - Maverick, Te vagy az?

Hiába tolható már az Oculus Rift egyik legjobb nyitócímeként az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie, a CCP úgy gondolta, jobb, ha egy E3-as ízelítővel a köztudatban tartja a játékot.

Néhány szó az EVE: Online jövőjéről

Jelenleg is zajlik Reykjavíkben az EVE Fanfest, a népszerű sci-fi univerzum éves bulija, ahol megtudtunk pár érdekességet a frencsájz jövőjéről. A jövő héten kibővül az MMO, látványos filmes trailert mutatunk róla.

EVE: Valkyrie - indulhat az űrharc

Megkaptad a saját VR-szemüvegedet? Akkor hajrá, elvégre az EVE: Valkyrie is megvásárolható, amely a fejlesztők szerint a "legjobb kompetitív multis játék" a VR-platformra. Oké, talán egy kicsit elfogultak, de az anyag ettől még ütős.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

Eseménydús traileren az EVE: Valkyrie

Javában zajlik az Oculus Rift-előrendelőknek ingyen adott EVE: Valkyrie alfatesztje, ha azonban eddig nem tudtad kipróbálni a játékot, a CCP gondoskodott róla, hogy az új trailer jóvoltából kedvet kapj hozzá.

EVE: Valkyrie - e hónapban élesedik az alfa

Ha már előrendelted az Oculus Riftet, és rendelkezel a DK2-es modellel, már január közepén nyomulhatsz az EVE: Valkyrie alfaverziójával. Csupán egy gyors regisztrációra van szükséged.

Oculus Rift - az előrendelőknek EVE: Valkyrie jár

A CCP és az Oculus partnerségének köszönhetően az előrendelők ingyen megkapják majd a VR-szemüveg mellé az űrharcokra koncentráló EVE: Valkyrie-t. Ennek örömére új trailert kaptunk a játékról.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: EVE: Valkyrie - űrcsata belső nézetből

Az EVE: Valkyrie már előkerült hajnalban a PC Gaming Shown is, ám a CCP Games most egy vadiúj gameplay videót tett közzé a VR-szemüvegekre kihegyezett játékáról. Űrcsata még soha nem volt ennyire látványos.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

Ez az EVE: Valkyrie videó le fog nyűgözni

Jelenleg is tart a CCP házirendezvénye, az EVE Fanfest 2015 Reykjavíkben. Ennek örömére a fejlesztők kiadtak egy lenyűgöző trailert az EVE: Valkyrie-ről, amit elsősorban a VR-szemüvegekre készítenek.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

Ilyen lesz az EVE-univerzum jövője

A múlt héten lezajlott EVE FanFestről még egy látványos előzetessel szolgálhatunk, melyben a CCP munkatársai látványos gameplay és CGI-jelenetekkel tarkított képsorokat vetítettek le az EVE-univerzum jövőjéről.

EVE: Valkyrie - képek és gameplay

A CCP Games egy sor látnivalóval szolgált az EVE: Valkyrie-ről. Az űrshootert kimondottan Oculus Riftre és a Project Morpheusra szánják, a grafikáért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. Ott leszünk a csaták sűrűjében.