SkyForge PC

Az Allods Team free-to-play MMORPG-je, amibe az Obsidian is besegít.
1612548000

SkyForge - launch traileren a Switch-verzió

Tegnap újabb platformot hódított meg a konzolon nagy sikernek örvendő MMORPG, a SkyForge, ami immáron a Nintendo Switchen is játszható. A megjelenés örömére befutott a játék launch trailere is.
1612162800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.
1607331600

Februárban Switchre is befut a Skyforge

Nem sok MMORPG büszkélkedhet komolyabb sikerekkel konzolokon is, a Skyforge azonban azon néhány fejlesztés egyike, amely a kontrolleresek közt is megállta a helyét. Jövőre a Nintendo-pártiak is csatlakozhatnak a bulihoz.
1509951900

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.
1491936360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!
1487246449

Márciusban PS4-re is megjelenik a Skyforge

Az Allods Team free-to-play MMORPG-je a jövő hónapban a Sony masinájára költözik. A Skyforge-ban hallhatatlan hősöknek kell megvédeniük anyabolygójukat az idegenek inváziójától, mint egy jó hack 'n' slashben.
1436112005

SkyForge - ebben a hónapban indul a nyílt béta

Alapjában véve a SkyForge is egy szimpla MMO-nak tűnik, ám nekünk azért érdekes, mert az Obsidian Entertainment is besegít a fejlesztésbe. A nyílt bétateszt még július folyamán kezdetét veszi, érdemes feliratkozni.
1428300035

Látnivalókon a Skyforge

Ígéretes MMORPG készül az Allods Team és az Obsidian Entertainment boszorkánykonyhájában, ez lesz a Skyforge. A történet szerint az ügyes játékosok akár istenekké is válhatnak. Egy raklapnyi kedvcsináló érkezett.
1419058831

Skyforge fejlesztői napló

Meglehetősen rég hallottunk az Allods Team és az Obsidian Entertainment kooperációjában készülő free-to-play MMORPG-ről, a Skyforge-ról. Ma azonban befutott egy vaskos fejlesztői bemutató, rengeteg érdekességgel.
1395399622

SkyForge - MMO, amibe az Obsidian is besegít

Az Allods Team free-to-play MMORPG-je látszólag egy újabb tucatjáték, amivel nem is foglalkoznánk, ha nem látna benne potenciált az Obsidian Entertainment. A neves stúdió is besegít a munkálatokba.