Caffeine

PC, Macintosh

Akció, Horror, Sci-Fi, túlélő horror
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
2097-re a Föld lakosságának többsége koffeinfüggővé vált, olyannyira, hogy az embereknek már az űrből kell pótolniuk az alapanyagot. Magányos ébredünk egy elhagyatott helyen.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Ettől a Caffeine-trailertől meg fogsz ijedni

Mi szóltunk! Noha a pszichológiai horrorjáték eléggé bárgyú sztorival bír, reméljük, hogy maga a játékmenet kellően vérfagyasztó lesz. Legalábbis a készítők eddig roppant hatásosan vágták össze a Caffeine kedvcsinálóit.

Játszható demón Caffeine

Játszható demót kapott az Unreal Engine 4-gyel készülő űrhorror, a Caffeine. PC mellett konzolokra is meg fog jelenni a játék, ám ezúttal csak az előbbi változatból kaphatunk ízelítőt.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

GDC 2015: Xbox One-ra is megjelenik a Caffeine

Az elszigetelt űrállomáson játszódó horrorjáték a Microsoft konzoljára is megjelenik, jelentette be a Caffeine alkotója, Dylan Browne. A végleges változat még idén napvilágot lát, egyelőre érjük be az új trailerrel.

Friss traileren a Caffeine

Űrállomás, elszigeteltség, ijesztő jelenetek - a Caffeine semmiben sem szenved hiányt. Nem úgy, mint a történet szereplői: a jövőben az emberiség tetemes hányada koffeinfüggő, az igényeket az űrből elégítik ki.

Caffeine - túlélőhorror koffeinfüggőknek

Friss trailerrel jelentkeztek a Caffeine alkotói, akik azt remélik a kedvcsinálótól, hogy a potenciális adományozók a pénztárcájukhoz nyúlnak. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott sci-fi túlélőhorror tényleg a frászt hozza ránk.

Caffeine - új túlélőhorror az Unreal Engine 4-gyel

A Caffeine története szerint 2097-re a Föld lakosságának túlnyomó része koffeinfüggő, az igények kielégítése végett az emberek már az űrből szerzik be az alapanyagot. Mi egy magára maradt bányászt alakítunk...