The Flock PC

Holland diákok multira kihegyezett játéka, melyben fogócskáznunk kell egy sötét és kietlen világban.
1439791200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!
1439485217

Megvan a The Flock végleges verziójának dátuma

Augusztus 21-én érkezik a jelenleg Early Access-státuszban leledző The Flock, amely egy kompetitív multira kihegyezett horrorjáték lesz. Amint a játékbeli populáció eléri a nullát, a szerverek is leállnak.
1437152444

The Flock - szavatossági ideje lejár

Ha túl sok játékos hal meg a multiplayerre kihegyezett lopakodós horrorcímben, akkor a populáció lecsökken és maga a játék is végérvényesen leáll. Bizony, a holland Vogelsap csapata egy roppant érdekes koncepcióval állt elő.
1415620827

Elindult a The Flock zárt bétatesztje

Végre játszható formába került a Vogelsap online multiplayerre kihegyezett horrorjátéka, a The Flock. A sivár és depressziós hangulat minden küzdelmet végigkísér, a fényereklye birtoklásáért minden ügyességünkre szükség lesz.
1397901607

The Flock - fogócska sötét és kietlen terepen

A The Flock megnyerte Hollandiában a legjobb diákok által fejlesztett játék címét, ami teljesen jogos, elvégre érdekes alapötletre épül. Egy multira kihegyezett alkotással van dolgunk, a cél az, hogy nálunk legyen a zsákmány.