Fatal Frame: Maiden of Black Water

Wii U

Horror
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Tecmo Koei
Wii U-n folytatódik a Fatal Frame.
Értékelés: 7.5

Fatal Frame - visszatérhetnek a korábbi részek?

Makoto Shibata, a Fatal Frame-sorozat rendezője a JP Games-nek elárulta, nem gondolta, hogy ilyen felhajtás övezi majd a Maiden of Black Water visszatérését, így nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a korábbi részek is remastert kapjanak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.

Új traileren a Fatal Frame: Maiden of Black Water

Az eredetileg Wii U-ra megjelent Fatal Frame: Maiden of Black Water idén új platformokat fog meghódítani. A Koei Tecmo új előzetessel jelentkezett, ami végigveszi a játék alapjait, és még a megjelenés pontos dátumát is megtudtuk.

E3 2021: Új platformokra tart a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy még az idén a hibrid konzoljára (és mellette a többi kurrens platformra) látogat a legutóbbi Fatal Frame-epizód, a Maiden of Black Water. A friss verzió ráadásul új kosztümökkel és fotómóddal érkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Hátborzongató lesz az új Fatal Frame

A Nintendo nem siette el a Fatal Frame: Maiden of Black Water nyugati premierjét - kicsivel több, mint egy évet kellett várnunk rá. Most megérkezett az október 30-án megjelenő horrorjáték legújabb előzetese.

Mozog a Fatal Frame: Maiden of the Black Water

Nem kell már sokat aludni addig, hogy játszhassunk a Fatal Frame: Maiden of the Black Water nyugati verziójával. A Wii U-exkluzív cím most fél órán át mozog, azonban ezúttal már angol felirattal és hanggal.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

GC 2015: Dátumot kapott az új Fatal Frame is

A Nintendo a Gamescom apropóján árulta el, hogy mikor kerül boltokba az új, Wii U-exkluzív Fatal Frame-epizód. Külön öröm, hogy már nem kell sokat várni a címre, amely egyébként gyűjtői kiadásban is beszerezhető lesz.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Trailert kapott az új Fatal Frame

Habár a Nintendo tegnapi műsorát családbarátra szabták, és így a Devil's Third mellett az új Fatal Frame is hiányzott a felhozatalából, a cég utóbb kárpótolt bennünket egy új trailerrel.

Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.

Így kezdődik a Wii U-s Fatal Frame

Japánban már a múlt hét óta kapható a Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden, ám még mindig nincs szó az európai premierről. Sebaj, a felkelő nap országának nyelvén kommunikáló verzió nyitányába most belenézhetünk.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

Fatal Frame - szellemek, lányok és ghoulok

A Wii U-ra érkező Fatal Frame-ben minden benne van, amire egy horrorrajongó férfinak szüksége lehet: kísértetek, csábos japán lányok és hátborzongató hangulat. Ha te is lázba jössz, a TGS-re időzített előzetest látnod kell.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Fatal Frame - a szellemeket lefényképezik, ugye?

Ha valamiért irigyelni lehet a japán Wii U-tulajokat, akkor a Fatal Frame (Project Zero) ötödik része miatt mindenképp. Egy ötperces hideglelős videó érkezett a horrorjátékról, amely okosan használja ki a masina adottságait.

Az első látnivalók a Wii U-s Fatal Frame-ről

A Koei Tecmo egy livestream keretében mutatta be a Wii U-ra készülő Fatal Frame első kedvcsinálóit. Hab a tortán, hogy az élőszereplős filmadaptáció is megkapta a maga előzetesét. A rajongók dörzsölhetik a kezüket.

Wii U-n folytatódik a Fatal Frame

Ha minden igaz, a Bayonetta után egy másik fajsúlyos címet is bezsebelt magának a Nintendo: a Famitsu szerint a különböző adaptációk mellett Wii U-exkluzív folytatást kaphat a Fatal Frame-sorozat.