Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.
1670050800

Ne számítsunk Mortal Kombat-bejelentésre az idei The Game Awardson!

A NetherRealm Studios nem jelent be semmit a jövő heti díjátadón, ezt maga Ed Boon szögezte le egy Twitter-bejegyzésben.
1664382097

Íme, a PlayStation Plus Essential októberi játékai

Eddig is sűrűnek ígérkezett az október, tegyük hát ennél is sűrűbbé! Három nagyszerű címet vághatnak zsebre azok, akik befizetnek a PlayStation Plus alapszintjére.
1631174400

Előzetest kapott az Injustice-film

Októberben megérkezik a DC és a Warner Bros. Animation legújabb filmje, amely az Injustice: Gods Among Us eseményeit dolgozza fel az otthoni képernyőkön. Az első előzetes rövid betekintést enged a történetbe.
1630585800

Októberben érkezik az animációs Injustice-film

Premierdátumot kapott Matt Peters animációs projektje, amely az Injustice: Gods Among Us történetét bújtatja rajzolt köntösbe. A DC Fandome követői már a megjelenés előtt beleleshetnek a filmbe.
1629709200

Az új Mortal Kombatra fókuszálhat a NetherRealm

A legfrissebb pletykák szerint az Injustice harmadik része helyett inkább a következő Mortal Kombatra fókuszál a NetherRealm, miután továbbra is bizonytalan, hogy mi lesz a Warner fejlesztőcsapataival a jövőben.
1626937200

Hivatalosan is bemutatták az Injustice-filmet

Májusban már ellőttük a bejelentést, tegnap este azonban hivatalosan is bejelentették az Injustice: Gods Among Us - Year One érkezését. Az animációs sorozat a verekedős videojáték történetét dolgozza fel.
1621580400

Animációs filmként tér vissza az Injustice

Láttuk már a vásznon Superman sötétebb oldalát, de mi lenne, ha ebbe belebukna az egész DC-univerzum? A Warner Bros. következő animációs projektje az Injustice: Gods Among Us sztoriját veszi majd alapul.
1609866000

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.
1604329200

Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.
1596013380

Hamarosan leleplezhetik az Injustice 3-at

Az Injustice-képregények írója teaselésbe kezdett a Twitteren, amely alapján jogosan tippelhetünk arra, hogy hamarosan lehullhat a lepel az Injustice-sorozat harmadik részéről.