Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Mobil, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Akció
Kiadó: Disney Interactive, Fejlesztő: Disney Interactive
Új felvonással jelentkezik a Disney Infinity, amiben a főszerepet a Marvel-hősök kapják.
Értékelés: 6.0

Ennyi volt: lelőtték a Disney Infinity-sorozatot

A Disney bejelentette, hogy elkaszálja a Disney Infinity-sorozatot, egyúttal pedig kiszáll a konzolos játékfejlesztésből. A saját embereit elküldi, ezentúl csak külsősök segítségével készülnek a Disney-adaptációk.

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Disney Infinity 3.0 - kiszivárogtak a karakterek

Ugyan a Disney hivatalosan még nem leplezte le a Disney Infinity 3.0-t, az egyik kínai webáruház, a Taobao honlapján már felbukkantak a majdani megvásárolható karakterek, köztük olyanok, mint Mickey egér.

A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.
  • Írta: barackostej
  • 33 komment

PC-n free-to-play lett a marveles Disney Infinity

A Disney gondolt egy nagyot és PC-n ingyenessé tette a Disney Infinity: Marvel Super Heroes alapverzióját, amely csak három játszható karaktert tartalmaz. A többi hősért egyenként hat dollárt kell leszurkolnunk.

Brit toplista: a FIFA 15 legyőzte a Destinyt

A brit legalább olyan focinemzet, mint a magyar, ami meg is látszik az eladásokon. A Bungie sci-fi shooterének egyeduralma megtört, a FIFA 15 átvette a vezetést, hovatovább jobban nyitott, mint a tavalyi rész.

Brit toplista: még mindig a Destiny az első

Habár több új játék is megjelent a múlt héten, és ezek ráadásul jól is szerepeltek, a Destinyt nem tudták megszorongatni az Egyesült Királyságban. Így megint a Bungie FPS-e vezeti a brit toplistát.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.

2015-ben jöhet a Disney Infinity Star Wars-kiadása

A legújabb információk szerint a Disney és a Lucasfilm egyesülésének új szerelemgyermeke születhet, mely akár már jövőre múlva felbukkanhat a Disney Infinity Csillagok háborújára fókuszáló részének keretein belül.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

Marvel-gonoszok az új Disney Infinityben

Új trailert kapott a Disney Infinity: Marvel Super Heroes, ami a játék gonoszaira koncentrál: a bejelentés szerint Loki, Green Goblin és Ronan is megvásárolható majd játszható karakterként.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

Disney Infinity 2.0 - traileren a Marvel-hősök

Újabb előzetest kapott a Disney Infinity kettes számú főverziója, amiben már a Marvel-hősökkel is kalandozhatunk. Most ők kaptak egy előzetest, amiből az is kiderül, Hulk hogyan szerez magának parkolóhelyet.

Csak akkor jöhet az új Avengers-játék, ha...

Ha a Marvel talál egy olyan fejlesztőcsapatot, amelyik kellően elhivatott a cím feldolgozása iránt. A képregényes cég le akar számolni a silány adaptációkkal, ezért nem is igazán erőlteti a nagygépes játékváltozatokat.