Monument Valley

Mobil

Kaland, Logikai, Puzzle
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Az Ustwo csapatának művészi logikai játéka, amelyben egy néma hercegnőt irányítunk.
Értékelés: 9.2

Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.

Készül a Monument Valley 3

Az ustwo games a minap bejelentette: nekiálltak, hogy elkészítsék a Monument Valley harmadik részét. Ha tehát kedvelitek a szürreális puzzle-játékokat, akkor ezen mindenképp tartsátok rajta a szemeteket!

Vászonra kerülhet a Monument Valley is

Komoly feladat Hollywoodnak a videojátékok filmes adaptációja, a megfelelő receptet pedig a mai napig sem sikerült megtalálni. A Monument Valley közel sem mondható magától értetődő választásnak, a Paramount mégis felvállalta a kihívást.

Monument Valley - szeretnél LEGO-változatot?

Nem a Monument Valley nyújtotta életünk leghosszabb játékélményét, de a stílusa máig emlékezetes maradt. Néhányaknak annyira, hogy most a mobilos csoda LEGO-szettjéért kampányolnak.

GDC 2015: A Shadow of Mordor a szakma kedvence

A Game Developers Conference keretein belül a játékfejlesztői szakma is kiosztotta a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. A legjobb játék a Middle-earth: Shadow of Mordor volt a játékkészítők szerint.

Másfél millió dollárból készült a Monument Valley

A Monument Valley volt a tavalyi év egyik, hanem a legjobb mobilos játéka: a rendkívüli játékélmény megteremtése 1,4 millió dollárjába került a nyolcfős fejlesztőcsapatnak.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.