Forza Horizon 2

Xbox 360, Xbox One

Autóverseny
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: _No Company
Készül a Forza Horizon folytatása!
Értékelés: 9.0

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Búcsúzik a Forza Horizon 2

Érdemes hozzáadni a könyvtáratokhoz a Forza Horizon 2-t az augusztusi Games with Gold akció keretein belül, majd sietősen összegereblyézni a szimpatikus DLC-ket hozzá, szeptember végén ugyanis leveszik az Xbox Store-ból a játékot.

Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Terjeszkedik a Forza Horizon-csapat

A Forza Horizon 3 sikere után megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy megduplázzák a létszámukat. Még fontosabb hír, hogy már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, ez azonban nem versenyjáték lesz.

E3 2016: PC-re is jön a Forza Horizon 3?

Alig három óra múlva kezdetét veszi az idei E3-as Microsoft-konferencia, ahol szinte biztosra vehető, hogy bemutatják a Forza Horizon-sorozat harmadik felvonását. Ezzel kapcsolatban érkezett pár érdekes pletyka most.

Hamarosan indul a Forza Racing Championship

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, hogy hamarosan kezdetét veszi a bárki számára kipróbálható Forza Racing Championship. A bajnokság további részleteiről később kapunk majd tájékoztatást.

Ismét Lamborghinivel jön az új Forza Horizon?

A Microsoft az idei E3-on mutatja be a Forza-sorozat következő felvonását, ami jó eséllyel a könnyedebb hangvételű Forza Horizon új része lesz. A játék már most kapott egy teaser trailert, amiben a Lamborghini Centenario kapta a főszerepet.

A Forza 6 és a Gears of War 4 is jön PC-re?

Masszív pletyka esett be késő délutánra. A WPDang illetékesei szerint a Quantum Break PC-s verziója csak a kezdet, a Microsoft további Xbox One-os címeket hoz el Windows 10-re. Köztük a Forza Motorsport 6-ot és a Gears of War 4-et.

Forza Horizon 2 - csapj le a két ingyen Porsche-ra!

A múlt hónapban már érkezett egy Porsche-témájú Forza Horizon 2-kiegészítés. A Microsoft most ezt bővíti tovább, mégpedig két újabb, ezúttal ingyenes autóval. Az akció egészen péntekig tart.

Új autókkal bővült a Forza Horizon 2

Újabb autócsomagot kapott a Forza Horizon második felvonása. A The Alpinestars Car Pack hat benzinzabálót csap hozzá a már eddig is impozáns számú kínálathoz. A csomag a mai naptól már tölthető is.

Tíz éves a Forza Motorsport

Ugyan egy nappal megcsúsztunk, de ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Turn10 sikersorozatának, a Forza Motorsportnak, ami 2005. május 3-án jelent meg, s lett kihívója a Gran Turismónak.

Brit toplista: negyedszerre is Battlefield

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, de túl sok meglepetést ezúttal sem okozott: nem igazán volt megjelenés a múlt héten, így nem is érkezett cím, ami felkavarhatta volna az élmezőnyt.

Forza Horizon 2 - itt a Furious 7 autócsomag

A mai naptól külön is beszerezhetőek lesznek a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furiousban elérhető járgányok, így elég, ha megvásároljuk az öt dollárba kerülő, simán csak Furious 7-nek nevezett autócsomagot.

Forza Horizon 2 - ismét ingyen bővül

Jövő héten ismét tovább bővül a Forza Horizon 2, az Xbox One-tulajok ugyanis ingyen megkapják a Mazda MX-5 autócsomagot, ami a japán autógyártó négy autóját is tartalmazni fogja, köztük egy jövőre bemutatkozó modellel.

Ingyenes Forza-játék jön a Furious 7 alapján

A Turn 10 Studios egy speciális, önállóan is futtatható kiegészítőt készít a Forza Horizon 2-höz. Az ingyenes játék a hetedik Halálos iramban-film alapján készül és márciusban jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Forza Horizon 2 - itt a Top Gear Car Pack

Újabb autócsomag vált elérhetővé a Forza Horizon 2-höz, melyben ezúttal is öt járgányt kapnak azok, akik beneveznek rá. Egy rövidke trailer is érkezett a Top Gear Car Pack-hez.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Microsoft: 6,6 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy 6,6 millió Xboxot szállított ki a boltoknak a karácsonyt is magába foglaló negyedévben.

Forza Horizon 2 - közeleg a vihar

Új DLC érkezik a Forza Horizon 2-höz, melynek címe Storm Island, és nevéhez méltóan ezúttal főleg viharos körülmények között kell helytállnunk. Új játékmód és több mint fél tucat új autó is lapul a csomagban.
  • Írta: barackostej
  • 10 komment

Forza Horizon 2 - Itt a NAPA Chassis Car Pack

A mai naptól tölthető a Forza Horizon 2 legújabb autócsomagja, a NAPA Chassis Car Pack. A pakk öt vadonatúj járgány mellett egy ingyenes benzinzabálót, a 2002 Lotus Esprit V8-at is tartalmazza.