Inside PC, XBOXONE

A Playdead új játéka, amely Xbox One-ra és PC-re is megjelent.
1695484800

Ezek a címek távoznak októberben a PlayStation Plus katalógusból

Mint megszokhattuk, a havi jövevények mellett sajnos vannak olyan alkotások, melyek elhagyják a kollekciót, ezáltal elvesztik „ingyenes” státuszukat az előfizetők számára is. Az októberi újdonságok még nem láttak napvilágot, de azt már tudjuk, hogy mely címek fogják elhagyni a katalógust.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1665592189

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!
1658160000

Itt van a július második felében érkező Xbox Game Pass-játékok listája

Hat címet tárazott még be júliusra a Microsoft. Ezek között megtaláljuk a megjelenés napján landoló As Dusk Fallst, illetve a Ubisoft-együttműködésből származó Watch Dogs 2-t is.
1608829200

Az Epic Games Store mai ajándéka: Inside

Az Epic Games Store karácsonyi ajándékozása az Inside-dal folytatódik. A Playdead sötét és szürreális platformjátékában egy magányos kisfiút irányítunk, aki szörnyű veszélyek elől menekül.
1585292400

Játékkiadásba vág az Epic Games

Az Epic Games bejelentette, hogy belevág a játékkiadói tevékenységbe, ennek nyomán pedig már meg is állapodott három csapattal: a cég szárnyai alatt készül a Remedy, a Playdead és a gen Design új játéka is.
1567184400

Ismét két remekművel készül az Epic Store

A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.
1566579600

Két indie gyöngyszemmel készül az Epic Store

Már tölthető a Fez, az Epic Games Store eheti ingyenes játéka, ezzel párhuzamban pedig megtudtuk azt is, hogy miket vághatunk zsebre a jövő héten. Készüljetek, mert két egészen briliáns független játék ütheti a markotokat!
1561833008

Íme, a Games with Gold júliusi játékai

A PlayStation Plus visszafogott júliusi kínálata után befutott a Games with Gold következő hónapban esedékes játékfelhozatala is. A pulzusunk ettől sem szökik a magasba, de ebben a hőségben erre nagyon nincs is szükség.
1538460021

Sokat kell még várni a Playdead következő játékára

A Playdead alapítója, Arnt Jensen a dán Computerworldnek adott interjút, amiben elárulta, a csapat következő játékára még nagyon sokat kell várni, de az már biztos, hogy egy sci-fi témájú kaland lesz.