Scalebound

Xbox One

Akció
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: PlatinumGames
Xbox One-exkluzív játék a PlatinumGamestől.
Értékelés: Nincs még értékelve

Nem, továbbra sem készül a Scalebound

Úgy tűnik, hogy ideje lesz végleg elengednünk a jelenlegi konzolgeneráció egyik régen törölt Xbox-exkluzívját, a Scaleboundot. Phil Spencer ismét megerősítette: nem dolgoznak titokban a sárkánylovaglós akció-szerepjátékon.

A Platinum szívesen elkészítené a Scaleboundot

A Scalebound 2013 óta készült a PlatinumGames gondozásában, egészen addig, amíg a Microsoft 2017-ben le nem lőtte a projektet. A két vállalat azóta külön vizekre evezett, de a japánok még ma is szívesen elkészítenék a félbehagyott játékot.

Switch-exkluzívként tér vissza a Scalebound?

A legújabb pletykák szerint a Nintendo mentheti meg a 2017-ben lelőtt Scaleboundot, ami eredetileg a Platinum Games kizárólag Xbox One-ra fejlesztett játéka lett volna.

Mégis elkészülhet a Scalebound?

Azután, hogy a Microsoft lelőtte a Platinum Games játékának fejlesztését, a redmondiak úgy döntöttek, megújítják annak védjegyét. Állítólag egy belsős csapat már át is vette a projektet.

A Microsoft törölte a Scaleboundot

A felröppent pletykák után a Microsoft egy nemrég kiadott közleményben megerősítette, törölték a Platinum Games 2014-es E3-on bejelentett exkluzív címét, a Scaleboundot.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Ilyen lesz egy bossharc a Scaleboundban

Maga Hideki Kamiya lépett színpadra a Microsoftnál, hogy bemutassa álmai játékát, a Scaleboundot. A gameplay demóban egy bossharcot láthattunk, a legnagyobbat, amit a PlatinumGames valaha is készített.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

A Forza 6 és a Gears of War 4 is jön PC-re?

Masszív pletyka esett be késő délutánra. A WPDang illetékesei szerint a Quantum Break PC-s verziója csak a kezdet, a Microsoft további Xbox One-os címeket hoz el Windows 10-re. Köztük a Forza Motorsport 6-ot és a Gears of War 4-et.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

Csak 2017-ben érkezik a Scalebound

Több időt vesz igénybe a Platinum Games által fejlesztett Xbox One-exkluzív akció-RPG fejlesztése, így az csak 2017 második felében érkezik - ezt maga a fejlesztő erősítette meg.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Scalebound - évek óta megvolt a koncepció

Hideki Kamiya, a Platinum Games alapítója és a Scalebound rendezője a brit Metrónak adott interjút, amiben többek között arról is mesélt, hogy már a cég alapításakor megvolt a játék ötlete, mégis éveket kellett rá várnunk.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Így fest a Scalebound

A PlatinumGames még a tavalyi E3-on mutatta be legújabb játékát, a Scaleboundot, amiről azóta gyakorlatilag semmit se lehetett hallani. Eddig, ma ugyanis végre befutott az első játékmenet-bemutató.

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!