Cuphead

PC, Xbox One

Kiadó: Studio MDHR, Fejlesztő: Studio MDHR
A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.
Értékelés: 8.5

E3 2021: The Cuphead Show! - színre lép King Dice

A Netflix Geeked Week műsoráról nem hiányozhatott a The Cuphead Show! sem, a két főszereplőnk helyett azonban ezúttal az egyik ellenlábasuk fürödhetett meg a rivaldafényben. Lássuk, hogy fest a vásznon King Dice!

Továbbra sem jelenik meg a Cuphead DLC-je

Cuphead és Mugman kalandjainak folytatása még mindig várat magára. A The Delicious Last Course címre keresztelt kiegészítőt eredetileg 2019-re ígérték, de a 2020-as megjelenésből sem lesz semmi.

Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Cuphead?

Nagyon úgy néz ki, hogy három év után a Sony konzoljára is ellátogat minden idők egyik legstílusosabb indie játéka, a Cuphead. A PlayStation Store áruházban bukott le a játék egy idő előtt felkerült adatlap miatt.

Mozgásban a The Cuphead Show

Javában készül már a Netflix gondozásában készülő Cuphead-sorozat, ma pedig el is csíphetünk belőle néhány jelenetet. Cuphead és Mugman beszélő szerepet is kapnak, így megismerkedhetünk az őket alakítő színészekkel is.

Rajongói rövidfilmet kapott a Cuphead

A Netflix berkein belül már készülőben van a játék alapján megálmodott rajzfilmsorozat, viszont a premier dátuma egyelőre nem ismert. Ezzel szemben a Davy Productions által készített alkotást már végig is nézhetjük.

Cuphead - mostantól már a Teslákban is

Megérkezett a Tesla-autók legújabb rendszerfrissítése, mely számos újdonsággal teszi szórakoztatóbbá az autóban töltött időt. A frissen debütált Spotify mellett újabb videojátékoknak is helyet szorítottak benne.
  • Írta: sirdani
  • 9 komment

Cuphead - túl a 4 millión

Úgy néz ki, hogy Studio MDHR alkotása nem lassít senki kedvéért sem; tegnap még éppen csak bejelentették a Cuphead saját rajzfilm-sorozatát, ma pedig már hivatalosan is átlépte a cím a 4 milliós eladási mérföldkövet.

Saját rajzfilmsorozatot kap a Cuphead

The Cuphead Show! Ezen a címen találjuk majd meg a Netflixen az eredetileg is rajzfilmnek megálmodott videojáték mintájára készülő animációs sorozatot. A projektet maguk a játék készítői felügyelik majd.

Csak jövőre jön a Cuphead DLC-je

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Cuphead The Delicious Last Course névre keresztelt kiegészítője, az eredetileg 2019-re datált csomagra azonban kénytelenek leszünk jövő évig várni. Kaptunk viszont egy rövid kedvcsinálót!

A Tesla autóiba költözik a Cuphead

Reméljük, hogy senki nem fog az árokba hajtani, ha az autójában ülve pórul jár a Cuphead egyik idegőrlően nehéz bossharca alatt! A nyár végére három Tesla-modell is támogatja majd a Studio MDHR nagyszerű játékát.

Cuphead - mindenhol befutottak a switches újítások

Végre Nintendo Switchre is megérkezett a Cuphead, a hibridkonzolos port pedig néhány apróbb újdonságot is hozott a játékosok számára. Ezeket most az 1.2-es frissítés elhozta a többi platformra is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A mai reggelen sűrű hétre virradt, ugyanis a következő napokban rengeteg izgalmas megjelenéssel számolhatunk, melyek közt olyan címeket is találhatunk, mint a zombihordákkal kecsegtető World War Z és a viktoriánus Anno 1800.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

A Cuphead hozza el az Xbox Live-ot a Switchre

A Nintendo délután Nindies Showcase-t tartott, amiből az is kiderült többek között, hogy Nintendo Switchre költözik a Cuphead. További érdekesség, a játék az Xbox Live funkcióit is magával hozza majd.

Cuphead - túl a 3 millión

A Studio MDHR piszok nehéz platformere hivatalosan is triplaplatinás lett. Nem rossz teljesítmény ez az eladások szempontjából, hiszen a klasszikus Disney-rajzfilmeket idéző játék alig egy éve jelent meg.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Új karakterrel érkezik a Cuphead DLC-je

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása, a Cuphead végre folytatódik, az új tartalom pedig egy DLC formájában, a The Delicious Last Course címmel érkezik majd.

GDC 2018: A fejlesztők kedvence is a Zelda volt

A Game Developers Conference részeként idén is megrendezték a Game Developers Choice Awardsot, ahol a játékfejlesztők szavazhatták meg a tavalyi év legjobb játékait.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

Kétmillió példánynál jár a Cuphead

Töretlen a Cuphead sikere, az izzasztó platformer megduplázta az eladásait az októberi helyzetjelentés óta. A fejlesztők álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen sok játékost vonz majd Cuphead és Mugman kalandja.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.