Magicka 2

PC, PlayStation 4

Akció, RPG, Fantasy
Kiadó: Paradox Interactive, Fejlesztő: Paradox Interactive
A Magicka teljes értékű folytatása immáron PS4-re is.
Értékelés: 7.2

Vadonatúj játékon dolgozik a Magicka fejlesztője

Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Magicka 2 - színtiszta kooperatív játékmenet

A Magicka 2 ugyan május 26-án érkezik, a Paradox Interactive-ben van annyi tartás, hogy sciptektől mentes, színtiszta kooperatív gameplayt mutat a játékról. Mágusaink remekül össze tudnak dolgozni.

GDC 2015: Májusban jön a Magicka 2

A Trónok harca nyitóanimációjára hajazó videóban leplezte le a Paradox Interactive a Magicka 2 megjelenési dátumát. A négyfős kooperatív móddal is megspékelt izometrikus szerepjátékra májusban csaphatunk le.

Magicka 2 - énekeljünk együtt!

A Paradox Interactive egy meglehetősen furcsa kedvcsinálóval állt elő: nem sok játék mondhatja el magáról azt, hogy karaoke trailert kapott. A Magicka 2 ilyen, a vállalkozókedvűek akár dalra is fakadhatnak.
  • Írta: zoenn
  • 9 komment

E3 2014: Érkezik a Magicka 2

A Paradox Interactive megerősítette, hogy érkezik a Magicka teljes értékű folytatása a Pieces Interactive gondozásában. A PC-s verzión felül lesz belőle PS4-es változat is - csekkold a vicces előzetest!