Godzilla

PlayStation 3

Akció, szörnyes
Kiadó: Namco Bandai, Fejlesztő: Namco Bandai
Godzilla 2014-ben nem csak a filmvásznakon amortizálja le a várost, hanem PS3-on is.
Értékelés: Nincs még értékelve

Így fogja elgyepálni egymást King Kong és Godzilla

Most már hivatalos, egy jó öt év múlva izgulhatjuk majd végig King Kong és Godzilla összecsapását a mozikban. A készítők ráadásul gondosan előkészítik a csatát, két film is ennek fog megágyazni.

Jöhet a Godzilla vs. King Kong összecsapás

Lássuk be, az óriásszörnyes filmek között azok a legjobbak, amikben nem egy, hanem mindjárt kettő monstrum is szerepel, és lehetőleg úgy, hogy össze is akasztják a bajszukat.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

E3 2015: Godzilla - óriásszörnyek a spájzban

Egy trailer felett elsiklottunk a héten, ez pedig a Bandai Namco Godzillája, de semmi gond, ezen a hűvös szombaton pótoljuk. A japán filmek rajongói tobzódhatnak: az óriásszörnyek egymás sarkát tapossák.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

Gameplay traileren a Godzilla

Nyáron Európában is elszabadulnak a kaijuk, köztük a játék címszereplője, Godzilla. A Bandai Namco ezúttal egy új előzetessel kedveskedett, melyben az óriásszörnyünk egyik riválisával, Mothrával csap össze.

Júliusban érkezik a Godzilla: The Game

A tavalyi Tokyo Game Shown kaptuk a bejelentést, hogy a Godzilla: The Game nyáron nyugaton is megjelenik, ráadásul nem csak PS3-ra, hanem PS4-re is. A Bandai Namco most egy kicsit pontosított a dátumon.

TGA 2014: Jövő nyáron Godzillával zúzunk

Új előzetest kapott a Bandai Namco Godzilla-játéka a The Game Awards apropóján. Elsősorban kedvcsinálóról van szó, ami nem túl informatív, ugyanakkor azt már előrevetíti valószínűleg, hogy kikkel küzdhetünk meg a címben.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Godzilla-játék készül PlayStation 3-ra

Idén két legyet üthetnek egy csapásra az óriásszörnyek rajongói: nem csupán a filmvásznakon hódit Godzilla, még idén érkezik egy videojáték is a Bandai Namco tolmácsolásában, kizárólag PlayStation 3-ra.