Underworld Ascendant

PC

Akció, RPG, Fantasy, Dungeon Crawler
Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: OtherSide Entertainment
A méltán híres Ultima Underworld szellemi utódja.
Értékelés: 3.5

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Underworld Ascendant - indul a kazamatatisztítás

A játékipar még mindig nem tud elszakadni az 1992-es Ultimától, ami nem csoda, hiszen korszakalkotó belső nézetes RPG-ről van szó. Az eredeti alkotók előálltak a szellemi örökössel, amely a jövő héten kerül a boltokba.

GC 2018: Csúszik az Underworld Ascendant

Habár az E3-on még szeptemberi premierről beszéltek a fejlesztők, az imént bejelentették, hogy csak két hónappal később kerül boltokba az Underworld Ascendant. Egy új trailer a vigaszdíj.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

E3 2018: Megvan az Underworld Ascendant dátuma

Egy raklapnyi friss kedvcsináló mellett Warren Spector csapata megerősítette, hogy szeptemberben landol PC-n az Underworld Ascendant. Az Ultima Underworld szellemi örököse kísérletezésre ösztönzi a játékosokat.

Gameplay traileren az Underworld Ascendant

Lassan révbe ér a négy éve készülő Underworld Ascendant, amit nem titkoltan az Ultima Underworld szellemi örökségének szánnak. Az Otherside Entertainment egy okos, nyitott végű immerzív szimulátort készít.

Mágia és lopakodás az Underworld Ascendantban

Január közepén adtunk helyzetjelentést az Ultima Underworld szellemi utódjáról. Warren Spector csapata most egy hosszabb gameplay felvételt villantott az Underworld Ascendantról, háromféle hőstípust ismerhettek meg.

Életjeleket adott az Underworld Ascendant

Az Ultima Underworld szellemi örökösét négy éve jelentette be az Otherside Entertainment Warren Spectorral az élen. A szerepjáték lassan révbe ér, a PAX South apropóján már gameplay trailer is érkezett.

System Shock 3 - Warren Spector is csatlakozott

A bostoni OtherSide Entertainment tegnap egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az eredeti System Shock producere, rendezője és dizájnere, Warren Spector is csatlakozik a csapathoz.

Kickstarteren az Underworld Ascendant

Tavaly nyáron tudtuk meg, hogy az Ultima Underworld dizájnere egy új fejlesztőcsapattal az oldalán feltámasztaná az 1992-es játékot: Underworld Ascendant néven hegesztik a szellemi örököst hozzá.

Készül az Ultima Underworld szellemi utódja

Ráadásul rögtön az eredeti alkotó, Paul Neurath jóvoltából. Az úriember új stúdiót alapított OtherSide Entertainment néven, a csapat első játéka a méltán híres Ultima szellemi örököse, az Underworld Ascension lesz.