Gigantic PC, XBOXONE

A Motiga hányatott fejlesztése a MOBA-k és a hero shooterek elemeit ötvözi.
1712556000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Laza hét elé nézünk, érkezik pár érdekes cím, de alapvetően ne számítsunk nagy durranásokra játékok terén, a mozikba viszont visszatérnek az eredeti Szellemirtók, streaming tekintetében pedig végre megérkezik a Fallout-sorozat.
1708452000

Feltámasztják a Gigantic-ot

Az alig egy évet élt játék a tavasszal jelenik meg újra baráti áron, extra tartalmakkal és mindenféle mikrotranzakciótól mentesen. A játékosok már jelentkezhetnek a zárt bétára is.
1517490000

Lehúzza a rolót a Gigantic

Hosszas küszködés után végleg nyugdíjazzák a Motiga játékát. A fejlesztők szerint a Gigantic nem talált be úgy a játékosoknál, mint szerették volna, és a frissítésekkel sem úgy haladtak, mint eredetileg tervezték.
1509800405

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.
1502202480

Gigantic teszt

Strategic Hero Shooter. Ez a Motiga és a Perfect World Entertainment legújabb közös játékának, a Giganticnak a hivatalos elnevezése. Amúgy egy free-to-play third-person MOBA, de az első sokkal jobban hangzik.
1500631244

Elstartolt a Gigantic végleges változata

Hosszú és nehéz fejlesztés után végre elérhetővé vált a Motiga játéka PC-n és Xbox One-on. A free-to-play cím egy MOBA-elemekkel megspékelt hero-shooter, hasonló az Overwatch-hoz és a Battlebornhoz. Próbáld ki!
1500314400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!
1498215629

Gigantic - júliusban végre befut a végleges változat

Hosszú és göröngyös utat járt be a Motiga MOBA-elemekkel megspékelt hero shootere, a Gigantic. Miután tavaly a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a srácok hamarosan befejezik azt.
1481306424

Gigantic - elstartolt a nyílt bétateszt

Miután a Perfect World felkarolta a Giganticot, játszható formába került a MOBA Windows 10-en és Xbox One-on. A nyílt bétateszt már minden érdeklődő számára elérhető, ráadásul él a közös játék lehetősége a két platform közt.
1480507200

Feltámadt a Gigantic, indul a nyílt béta

Úgy néz ki, valóban sínre kerültek a Gigantic dolgai. Miután a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a fejlesztők azonnal rákapcsoltak, december elején már indul is a MOBA nyílt bétatesztelése.