Dreamfall: The Longest Journey

Kalandjáték
Kiadó: Funcom, Fejlesztő: Funcom
Izgalmas kalandjáték a Funcom-tól PC-re és Xbox-ra, melyben három karaktert is irányíthatunk a történet révén.
Értékelés: 8.8

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Nem fejleszt több offline játékot a Funcom

Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Epizódokban folytatódik a Dreamfall

A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a méltán népszerű kalandjáték-sorozat.

Dreamfall: The Longest Journey a Steam-en is

Az utóbbi időben nem egy e-mailt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne beszerezni itthon a Dreamfallt - nos íme egy remek alternatíva!

Tölthető a Dreamfall: The Longest Journey demója

Megérkezett az év eleje óta elérhető Dreamfall: The Longest Journey kipróbálható változata: érdemes kipróbálni a játékot, mert nagyon jól sikerült címről van szó!

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.

Folytatódik a Dreamfall: The Longest Journey

Ragnar Tornquist, a Dreamfall: The Longest Journey egyik készítője az Evil Avatarnak adott interjújában elárulta, hogy már keményen dolgoznak a játék folytatásán.

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Eszerint a következő 7 napban lesz Dreamfall, Devil May Cry 3 SE, Final Fantasy XI meg minden más finomság.

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

Pénteki galériamánia a Gamekapcson

Párját ritkítóan kellemes screenshot felhozatal érkezett. Van benne Bet on Soldier, Ghost Recon 3, Gundam, Hitman, Test Drive, Warhammer meg minden más jóság.

Esti képek

Újabb képek érkeztek ma estére galériánkba, mai ajánlatunk: Battlefield 2 - Modern Combat, Dreamfall, True Crime és még sok más nyalánkság...

Aranyon a Dreamfall: The Longest Journey

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a The Longest Journey második része, a Dreamfall elkészült, s hamarosan végre a boltokba kerül!

Hatalmas képáradat!

Rengeteg kép érkezett galériánkba mindenféle platformra mindenféle kategóriában - az óriási összeállításért erre parancsoljatok!

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.

Késő esti galériafrissítés

Vadi új képek landoltak galériánkban. A felhozatal: Bioshock, Desitinies, Dreamfall, Enemy Territory és Prey. Mind nagyon finom anyag, csekkoljátok le őket!

Friss képek

Mai ajánlatunk: Dreamfall, El Matador, Ford Street Racing, Medieval 2, Ninety Nine Nights, Sin Episodes, Supreme Commander, The Godfather és World Airforce. Have fun! :-)

Délutáni képvihar!

Újabb képekkel frissült galériánk! Át is adnán nekik a szót, hisz úgy is a vizualitáson van a lényeg. Jó kukkolást kívánok mindenkinek.