Toxikk PC

Hamisítatlan old-school aréna shooter, free-to-play és mindenféle sallangok nélkül.
1471761000

Megjelenési dátumot kapott a Toxikk

A féléves Early Access-próba után jövő hónap elején megjelenik a Reakktor által fejlesztett Toxikk végleges kiadása. A teljes játék mellett egy ingyenes, demószerű változat is érkezik.
1422205230

Toxikk - megérkezett az early access változat

Ha egy igazán régivonalas aréna FPS-re vágysz, akkor a Toxikknál keresve sem találnál jobbat. Jó hír, hogy a korai változat már elérhető a Steamen. Itt nincsenek kasztok, fedezékrendszer vagy konfigurálható fegyverek.
1411380031

Toxikk - oh, azok a kilencvenes évek!

A Reakktor Studios nem titkoltan a Quake és az Unreal Tournament veteránjait szólítja meg a Toxikk című aréna-FPS-ével. Itt nincsenek regenerálódó életerők, perkök, fejlődési rendszer és más sallangok.
1407686400

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.
1407139253

Toxikk - régivonalas aréna FPS készül

A Reakktor Studios megelégelte korunk multis FPS-einek áradatát, és egy olyan játékot készít, amelyből hiányzik a fejlődési rendszer, a perkök, a free-to-play modell és minden más sallang. A Toxikk egy igazi old-school shooter lesz.