Superhot

PC, Macintosh, Unix/Linux, Xbox One

shooter
Kiadó: Superhot, Fejlesztő: Superhot
Egy különleges lövöldözős játék, melyben az idő csak akkor mozog, ha te is.
Értékelés: 9.0

A Superhot-tulajoknak ingyen jár a folytatás

A Superhot 2016-ban egyedi látványvilágával és játékmechanikával rontott be a köztudatba: a taktikus lövöldében az idő csak akkor telik, ha mi is mozgunk. A folytatás nagyobb pályákat, több ellenfelet és még több tervezgetnivalót ígér.

Hét játékkal lesz kevesebb az Xbox Game Pass

Nagy örömünkre általában az Xbox Game Pass akkor kerül szóba, amikor bővül a listába bekerülő játékok sora, azonban néha az ellenkezője is megtörténik ennek: mint például most, hogy hét játékkal kevesebb lesz a szolgáltatás.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

GC 2019: Íme, a Nintendo Indie World bejelentései

Beigazolódtak a pletykák, valóban Nintendo Switchre költözik az eddig Microsoft-exkluzív Ori and the Blind Forest, emellett a Superhot és a Hotline Miami is meghódítja a hibrid konzolt.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

GC 2019: Úgy néz ki, Switchre is jön a Superhot

A jelek szerint holnap jó eséllyel bemutatkozhat a Superhot Nintendo Switchre szánt átirata, és ha minden igaz, a port a bejelentést követően azonnal meg is jelenik a Nintendo eShop kínálatában.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Elindult a nyári indie-vásár az itch.ión

Több mint ezer akciós címmel vette kezdetét az itch.io nyári vására, ráadásul ha mindig is érdekelt a Superhot, akkor most itt a remek lehetőség, hogy öt másik játékkal együtt beszerezd a Summer Selects Bundle-ben.

Remekül teljesített a Superhot VR-változata

Callum Underwood friss Twitter-bejegyzésében megerősítette, hogy a Superhot VR-változata remek eladási eredményeket ért el, ráadásul túlszárnyalta az alapjáték bevételeit is.

Tízéves a GOG, szavazz az ingyenes játékra!

A digitális áruház idén ünnepli tizedik születésnapját. Az ajándékot persze mi kapjuk, október 4-ig kell megszavaznunk, hogy melyik játékot fogadnánk el ingyen a Firewatch, a Shadow Warrior 2 és a Superhot közül. Siessetek!

GDC 2018: A fejlesztők kedvence is a Zelda volt

A Game Developers Conference részeként idén is megrendezték a Game Developers Choice Awardsot, ahol a játékfejlesztők szavazhatták meg a tavalyi év legjobb játékait.

Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.

Kiegészült a Superhot

Mind Control Delete címmel megkapta első komolyabb kiegészítőjét a Superhot. Az alapvető játékmechanikát még tovább csavaró bővítmény egyelőre csak PC-n érhető el, Early Access-formában.

Holnaptól PS4-en is tolhatjuk a Superhotot

Európában július 19-től, azaz holnaptól válik elérhetővé PlayStation 4-en a méltán sikeres "időhajlítós" FPS, a Superhot. Észak-Amerikában rá két nappal, július 21-től vásárolható meg a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

A jövő héten költözik PS4-re a Superhot

A fejlesztők szép lassan minden létező platformra átportolják a Superhotot - ezúttal a PlayStation 4-es verzión a sor. A jövő héten érkező cím természetesen támogatja a PlayStation VR-t is, új trailerrel hangolódunk a premierre.

E3 2017: PlayStation VR-körkép

Ahogy azt vártuk, a Sony alaposan megnyomja a PlayStation VR-t, számos új címet jelentettek be a platformra. Talán a legfontosabb mind közül, hogy a Skyrimet is átírják a VR-szemüvegre, de jön a Supermassive Bravo Teamje és sok más is.

Superhot - hamarosan HTC Vive-on is

Hamarosan pótolja elmaradását a Superhot Team, a Twitteren élesített legutóbbi bejegyzésük szerint ugyanis az Oculus Riftre készített VR-változat után a HTC Vive tulajdonosai is megkapják a saját verziójukat.

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.
  • Írta: barackostej
  • 16 komment

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

VR-módot kapott a Superhot

Az egyedi látványvilággal és játékmenettel operáló Superhotot már VR-sisakkal is nyüstölhetjük, igaz, mindenképpen kell hozzá egy Oculus Touch is. A fejlesztők lényegében az alapoktól kezdve írták át a játékot a VR kedvéért.

Superhot - jöhet a kártyajáték

A Supermassive Games és az Agent Decker szerzője, Manuel Correia megerősítette, hogy decemberben Kickstarteren futnak egy kört a zseniális Superhot kártyás változatával.
  • Írta: Shifty
  • 7 komment