RollerCoaster Tycoon World PC

Új résszel jelentkezik a RollerCoaster Tycoon-sorozat.
1665493200

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.
1479106800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten feltúrjuk San Francisco hipszter alvilágát, többfrontos vidámpark-üzemeltetésbe vágunk, és egy régi ismerőssel az oldalunkon térünk vissza Itáliába, hogy rendet tegyünk a templomosok között.
1478862050

Megvan a RollerCoaster Tycoon World dátuma

Már a vidámparkos játékok között is háború dúl, elvégre a RollerCoaster Tycoon World egy nappal korábban kerül a boltokba, mint a riválisa, a Planet Coaster. Ha kedveled a műfajt, nehéz lesz választanod közülük. Vagy nem?
1458918000

Early Accessre jön a RollerCoaster Tycoon World

Újabb fejezethez érkezett a RollerCoaster Tycoon World szappanoperába illő története, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy még március végén megjelenteti a játékot a Steam Early Accessen keresztül.
1457012270

RollerCoaster Tycoon - így készíthetsz vidámparkot

Nem meglepetés, hogy az új RollerCoaster Tycoonban nagyon fontos szerepük lesz a felhasználók által generált tartalmaknak. A legújabb videó ezt a fontos funkciót mutatja be.
1447419600

Nem jelenik meg idén az új RollerCoaster Tycoon

Nem megy egyszerűen a RollerCoaster Tycoon fejlesztése, már az első bétateszt olyan problémákat vetett fel, hogy a készítők kénytelenek voltak eltolni a megjelenést a jövő év elejére.
1445932800

Hétvégén kipróbálható az új RollerCoaster Tycoon

Két bétatesztet terveznek a fejlesztők a RollerCoaster Tycoon Worldhöz, amelyeken az előrendelők vehetnek majd részt. Az első próbalehetőség épp ezen a hétvégén lesz, írd fel a naptárba!
1443596409

Az év végén érkezik a RollerCoaster Tycoon World

Az Nvizzio Creations lassan révbe ér a hányatott sorsú RollerCoaster Tycoon World fejlesztésével, így az ígéretek szerint már decemberben a boltokba kerül a vidámparkmenedzser legújabb része. Előtte azonban bétázhatunk.
1442757644

Kulisszák mögött a RollerCoaster Tycoon World

Habár a rajongók korábban leszedték a keresztvizet a RollerCoaster Tycoon Worldről, az Atari azóta alaposan átdolgozta a vidámparkos stratégia grafikáját. Most benézhetünk a színfalak mögé.
1435748400

Így néz most ki a RollerCoaster Tycoon World

Az Atarira össznépi harag zúdult a RollerCoaster Tycoon World kapcsán, mert bár nem sokat mutatott eddig az új játékból, ezek alapján botrányosan nézett ki. Azóta alaposan átdolgozták a címet, itt egy friss screenshot róla.