Rebel Galaxy

PC, PlayStation 4

RPG, Sci-Fi
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Torchlight egykori fejlesztőinek sci-fi szerepjátéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ingyenes PC-játékok a hétvégére

Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!

Újabb ingyen játék az Epic kínálatában

A tegnapi naptól teljesen ingyen tölthetővé vált az Enter the Gungeon az Epic Games Store felületén, és már azt is tudjuk, hogy jövő héttől melyik cím követi majd. Örülhetnek az űrbéli felfedezés szerelmesei...

Elstartolt a GOG nyári vására

Lassan vége a sulinak, megkezdődnek a nyári szabik, így itt az ideje a játéknak! Ha olcsón szeretnél beruházni néhány új DRM-mentes PC-s címre, akkor mindenképp nyálazd át a GOG Summer Sale kínálatát!

Íme, a PS Plus augusztusi kínálata

A Sony bejelentette, hogy augusztusban milyen játékokat kapnak a PlayStation Plus előfizetői - PS4-re és PS3-ra is három-három játék érkezik a cross-buy lehetőségnek köszönhetően.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

Xbox One-ra is megjelenik a Rebel Galaxy

A Blizzard North és a Runic Games veteránjainak új űrhajós alkotása Xbox One-on is tiszteletét teszi idén. A bejelentéskor csak a PC-s és a PS4-es változatot erősítették meg.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Rebel Galaxy - a Diablo és a Torchlight alkotóitól

A Blizzard North és a Runic Games veteránjai, Travis Baldree és Erich Schaefer bemutatták első önálló projektjüket, a Rebel Galaxyt, amely egy hamisítatlan sci-fi szerepjátéknak ígérkezik. Nézzünk is bele!