Halo: Spartan Strike

PC, Mobil

Akció
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: _No Company
Itt a következő PC-re is megjelenő a Halo: a Spartan Strike a Spartan Assault szellemi örököse.
Értékelés: Nincs még értékelve

2022 elején érkezik a Halo-sorozat

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2022 elején indul az élőszereplős Halo-sorozat. A Showtime-féle adaptáció a jövő hónapban debütáló Paramount Plus kínálatát erősíti majd.

Márciusban érkezik a harmincadik Halo-regény

A Halo-fanatikusok bizonyára tudják, hogy a sorozat a könyvesboltokban is állandó vendég, az elmúlt húsz év számtalan regényadaptációt termelt ki. Jövő márciusban érkezik a harmincadik kötet.

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.

Már 65 milliónál jár a Halo-sorozat

Október óta további ötmillió példány talált gazdára a Halo-széria darabjaiból, s akkor még meg sem jelent a Halo: The Master Chief Collection. Ugyanakkor továbbra sem tudjuk, hogy mennyi kelt el a gyűjteményből.

Megjelent a Halo: Spartan Strike

Még tavaly ősszel jelentették be a Halo: Spartan Strike-ot, mely eredetileg decemberben jelent volna meg. Több mint négy hónapos késéssel jelent meg most PC-re, Windows Phone-ra és nagy meglepetésre iOS-re is.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Cortana a Windows 10 webböngészőjében

Jó okuk lesz a Halo-rajongóknak a Windows 10 beépített böngészőjét használni, hiszen az Internet Explorert lecserélő, egyelőre Spartan kódnéven futó program keresője Jen Taylor hangján szólal meg.

Átcsúszott a jövő évre a Halo: Spartan Strike

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg a héten a Halo: Spartan Strike, sőt 2014-ben már biztosan nem próbálhatjuk ki a Halo-sorozat legújabb spin-off játékát. A The Master Chief Collection a hibás.

Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Bemutatkozik a Halo: Spartan Strike

A PC-sek és a mobilon játszók is kapnak Halót idén, nekik viszont a Spartan Assault szellemi örökösével, a Spartan Strike-kal kell beérniük. A játék már mozgásban is megcsodálható, tíz perces gameplay videónk van róla.