Overwatch

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, TPS
Kiadó: Blizzard, Fejlesztő: Blizzard
18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Értékelés: 9.0

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
  • Írta: Shifty
  • 8 komment

Nintendo Switchre is megjelenik az Overwatch

A Nintendo valószínűleg a ma éjjeli Direct keretei között jelentette volna be, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Blizzard népszerű multis lövöldéje, az Overwatch. A szivárogtatók viszont idő előtt ellőtték a meglepit.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Overwatch - senki sem menekül a gravitáció elől!

Főleg miután a tesztszervereket maga mögött hagyva végre hivatalosan is berobban a csatamezőre a vadonatúj karakter, Sigma, és az ő őrült gravitációcsapdás, illetve pajzsos szuperképességei.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Overwatch - hivatalosan is bemutatkozott Sigma

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is lehullt a lepel az Overwatch következő játszható hőséről, Sigmáról, aki egy balul elsült kísérletnek köszönheti képességeit és hasadt elméjét.

Overwatch - Sigma már a küszöbön áll

Szokásához híven a Blizzard újabb rejtélyes teaserekkel vezeti fel a következő Overwatch-karaktert. Könnyen lehet azonban, hogy a játék harmincegyedik hősét már ki is szivárogtatták.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Overwatch - most Baptiste áll a középpontban

Itt az idő, hogy jobban megismerkedjünk az Overwatch legújabb támogató hősével. Baptiste egy saját novellát, egy játékbeli kihívássorozatot és egy rakás ehhez járó kozmetikai cuccot kapott. Elindult hát a Reunion Challenge.

A Blizzard már az Overwatch 2-n dolgozik?

A Kotaku azt írja, hogy a Blizzard már javában dolgozik az Overwatch folytatásán, ami a belsős infók alapján PvE-móddal is fel lesz vértezve, hasonlóan a Left 4 Deadhez. A második részt az idei BlizzConon jelenthetik be.

Az Epichez igazolt az Overwatch League főnöke

A Blizzard csapata elveszítette az Overwatch esportdivíziójának legfőbb fejesét, Nate Nanzert. Az Overwatch League atyja az Epic Games csapatához csatlakozott, hogy átvegye a Fortnite esportvezetését.

Hároméves az Overwatch, jön az ingyenes hét

Jövő héten ünnepli a harmadik születésnapját a Blizzard nagysikerű FPS-játéka, az Overwatch. Az évfordulós esemény sok időszakos játékmódot visszahoz, ezeket pedig teljesen díjmentesen kipróbálhatjuk.

Havannába megyünk az Overwatchban

Megérkezett a Blizzard multis shooterének legújabb Escort-térképe, a Havana. Ezzel együtt pedig véget ért a Storm Rising eseménye is, ahol az Overwarch évfordulóját egy újabb PvE-kalanddal ünnepelhettük meg.

A Blizzard kiterjesztené az Overwatch univerzumát

A kiadó illetékese a befektetőknek tartott konferencián elhintette, hogy az Activision Blizzardnak még mindig nagy tervei vannak az Overwatch univerzumában. Bővülni fog a meglévő játék, de később új vizekre is evezhet a frencsájz.

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.

Ő lehet az Overwatch következő hőse?

Javában zajlik az Overwatch legfrissebb eseménye, a Storm Rising, az ideiglenes PvE-játékmód pedig sok érdekességet tartogat a rajongók számára. Könnyen meglehet az is, hogy most láthattuk először a játék következő játszható karakterét.

Overwatch - irány Kuba!

Az Overwatch fejlesztői egy vadonatúj képpel teaselik a közeljövőben esedékes tartalmi újdonságokat, melyek során hőseinknek Kubába kell látogatniuk, ahol majd egy családi szeszfőzde és egy hurrikán játssza a főszerepet.

Sikeres az Overwatch harca a bunkó játékosok ellen

Mindannyian játszottunk már kompetitív online játékokkal, tudjuk jól, hogy előbb-utóbb mindenhol feltűnnek a rosszfej, másokat sértegető játékosok. Az Overwatch jutalomrendszere azonban sikerrel vette fel a kesztyűt ellenük.

Overwatch - a jövő héten érkezik Baptiste

A mai napon kiderült, hogy a játék legújabb és egyben régóta várt hőse pontosan mikor érkezik az Overwatch világába. Jövő héttől biztosan lesz elég healer minden csapatban, ugyanis Baptiste személyében tényleg egy ütős gyógyítót kapunk.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Így harcol Baptiste, az Overwatch legújabb hőse

A Blizzard tegnap lerántotta a leplet az Overwatch 30. játszható karakteréről, illetve annak háttérsztorijáról, ezt követően pedig Baptiste el is látogatott a tesztszerverekre. Lássuk, hogy mit tesz az asztalra az új gyógyító!

Overwatch - bemutatkozott az új support karakter

A BlizzCon óta nem kapott új karaktert az Overwatch, a legutóbbi support pedig Brigitte volt, aki durván egy éve lépett be az életünkbe. A Blizzard most lerántotta a leplet a lövölde soron következő hőséről.

Overwatch - új gyógyító hős a láthatáron

Úgy látszik, hogy az Overwatch fejlesztői nagyon rákaptak Franciaország atmoszférájára, mert a pár napja elérhető párizsi pályát egy vadonatúj francia hős követi majd Jean-Baptiste Augustin személyében.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment