Thimbleweed Park MAC, PC

A Maniac Mansion szellemi örököse lesz ez a kalandjáték, méghozzá a klasszikus alkotóitól.
1591376400

Most négy játékot is ingyen kínál a GOG

Nem egy, hanem rögtön négy játékot is ingyenesen kínál most a GOG áruháza a PC-s játékosoknak, több mint valószínű, hogy abból a célból, hogy tovább népszerűsítsék az épp javában tartó nyári vásárukat.
1589198400

Ingyenes mellékágat kapott a Thimbleweed Park

Úgy tűnik, Ron Gilbertnek egy kicsivel több szabadideje maradt ezekben a karanténos időkben, így összedobott egy ingyenes mellékágat a Thimbleweed Parkhoz. Csekkoljátok!
1550844000

Ingyenes a Thimbleweed Park

Az Epic Games Store roppant mód komolyan veszi a Steam elleni hadakozást, így egyes címek exkluzivitásának megszerzése mellett még ingyen játékokkal is kedveskedik a felhasználóknak. Ezúttal a Thimbleweed Parkon a sor.
1549617900

Újabb ingyenes játék az Epic Games Store-ban

Tegnap óta ingyenesen elérhető lett Axiom Verge, illetve kiderült, hogy mi vár ránk a folytatásban. Úgy fest, a hónap végén tehetünk egy kis kitérőt a LucasArts legendás kalandjátékainak hangulatát idéző Thimbleweed Parkkal.
1505725200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
1502380800

Thimbleweed Park - kiderült az új portok dátuma

Ron Gilbert, a Thimbleweed Park alkotója elárulta, hogy a PC-s és Xbox One-os változat után, mikorra várhatjuk a nagy sikerű kalandjáték PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es megjelenését.
1499839560

Frissítve: Switch-re is elkészül a Thimbleweed Park

Habár a formális bejelentés csak a héten várható, egy tweet idő alatt lebuktatta a Thimbleweed Park Nintendo Switch-re szánt változatát. Emellett jó eséllyel a PS4-es verzió dátumát is megkapjuk a napokban.
1490627820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!
1488281400

Thimbleweed Park - megvan a megjelenési dátum

Bő két év fejlesztés után tehetjük rá a mancsunkat Ron Gilbert és Gary Winnick legújabb kalandjátékára, a Thimbleweed Parkra. A fejlesztők a minap bejelentették a napra pontos megjelenési dátumot.
1471868880

Kerüld el messzire Thimbleweed Parkot!

A közeljövő egyik legizgalmasabb kalandjátékos projektje készül Ron Gilbertéknél, a Thimbleweed Park ugyanis a SCUMM motoros klasszikusokra hajaz kinézetében és játékmenetében. Itt egy kis ízelítő belőle.