Thimbleweed Park

PC, Macintosh, Unix/Linux

Kalandjáték
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Maniac Mansion szellemi örököse lesz ez a kalandjáték, méghozzá a klasszikus alkotóitól.
Értékelés: Nincs még értékelve

Most négy játékot is ingyen kínál a GOG

Nem egy, hanem rögtön négy játékot is ingyenesen kínál most a GOG áruháza a PC-s játékosoknak, több mint valószínű, hogy abból a célból, hogy tovább népszerűsítsék az épp javában tartó nyári vásárukat.

Ingyenes mellékágat kapott a Thimbleweed Park

Úgy tűnik, Ron Gilbertnek egy kicsivel több szabadideje maradt ezekben a karanténos időkben, így összedobott egy ingyenes mellékágat a Thimbleweed Parkhoz. Csekkoljátok!

Ingyenes a Thimbleweed Park

Az Epic Games Store roppant mód komolyan veszi a Steam elleni hadakozást, így egyes címek exkluzivitásának megszerzése mellett még ingyen játékokkal is kedveskedik a felhasználóknak. Ezúttal a Thimbleweed Parkon a sor.

Újabb ingyenes játék az Epic Games Store-ban

Tegnap óta ingyenesen elérhető lett Axiom Verge, illetve kiderült, hogy mi vár ránk a folytatásban. Úgy fest, a hónap végén tehetünk egy kis kitérőt a LucasArts legendás kalandjátékainak hangulatát idéző Thimbleweed Parkkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Thimbleweed Park - kiderült az új portok dátuma

Ron Gilbert, a Thimbleweed Park alkotója elárulta, hogy a PC-s és Xbox One-os változat után, mikorra várhatjuk a nagy sikerű kalandjáték PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es megjelenését.
  • Írta: gabeee
  • 0 komment

Frissítve: Switch-re is elkészül a Thimbleweed Park

Habár a formális bejelentés csak a héten várható, egy tweet idő alatt lebuktatta a Thimbleweed Park Nintendo Switch-re szánt változatát. Emellett jó eséllyel a PS4-es verzió dátumát is megkapjuk a napokban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!

Thimbleweed Park - megvan a megjelenési dátum

Bő két év fejlesztés után tehetjük rá a mancsunkat Ron Gilbert és Gary Winnick legújabb kalandjátékára, a Thimbleweed Parkra. A fejlesztők a minap bejelentették a napra pontos megjelenési dátumot.

Kerüld el messzire Thimbleweed Parkot!

A közeljövő egyik legizgalmasabb kalandjátékos projektje készül Ron Gilbertéknél, a Thimbleweed Park ugyanis a SCUMM motoros klasszikusokra hajaz kinézetében és játékmenetében. Itt egy kis ízelítő belőle.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Üzent a Disney-nek a Monkey Island atyja

Most, hogy a Disney felhagyott a komolyabb játékok fejlesztésével, Ron Gilbert ismét megpengette, hogy szívesen lecsapna a Monkey Island és a Maniac Mansion jogaira, ha a cég átadná neki őket.

Új trailert kapott a Thimbleweed Park

Az E3 óta alig hallottunk valamit Ron Gilbert és Gary Winnick új játékáról, a Thimbleweed Parkról. Most érkezett egy új trailer, melyben a játék egyik irányítható karaktere, Ray mutatkozik be.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

Sikeres volt a Thimbleweed Park kampánya

Véget ért a Thimbleweed Park Kickstarter-kampánya, ráadásul kifejezetten sikeres gyűjtést tudhat maga mögött Ron Gilbert és Gary Winnick. Most jöhet a munka érdemi része, 2016-ig kell várnunk a címre.

Új kalandjátékon dolgoznak a Maniac Mansion atyjai

Sok-sok felkiáltójellel: új kalandjátékon dolgozik Ron Gilbert és Gary Winnick, ráadásul a Maniac Mansion szellemi örökösének szánják a projektet. A Kickstarteren gyűjtenek rá, eddig nagyon jól állnak.