The Pillars of the Earth PC

A katedrális című regény alapján született kalandjáték a Daedalic jóvoltából.
1677481200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nem leszünk elhalmozva egy seregnyi AAA megjelenéssel, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek meg várva várt címek. Ilyen kapásból a Wo Long: Fallens Dynasty is.
1618740000

Jövő héten ismét ingyenes lesz az Alien: Isolation

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy most öt játékot kínál ingyen az Epic Games Store, jövő hétre pedig újabb két címet tárazott be az online üzlet. Lássuk a teljes felhozatalt!
1618120800

Három ajándékkal készül jövő héten az Epic

Jövő hét csütörtökig egy interaktív sitcomra hajazó játékot tudunk bezsebelni az Epic Games Store-on, utána pedig három ajándékot is kapunk, ami voltaképpen öt játékot takar.
1502803837

Elérhető A katedrális játékadaptációja

A német Daedalic Entertainment készített kalandjátékot Ken Follett regényciklusából. A The Pillars of Earth (Part 1) már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, a könyv és a filmsorozat rajongóinak érdemes belenézniük.
1493283647

Augusztusban jön A Katedrális játékadaptációja

Azt már eddig is tudtuk, hogy nyáron érkezik Ken Follett: A katedrális című regény játékadaptációja, de most a Daedalic Entertainment pontosított a dátumon. Augusztusban lesz a premier, egy nagy adag screenshottal hangolódhatunk.
1486054800

Nyáron jön A katedrális játékadaptációja

Rég hallottunk már a Daedalic Entertainment címéről, a The Pillars of the Earthről, avagy Ken Follett regényének, A katedrális játékadaptációjáról. Sok új infót most sem kaptunk, de már tudjuk nagyjából, meddig kell várni rá.
1448272840

Ilyen lesz A katedrális játékadaptációja

Pont egy éve írtunk róla, hogy a Daedalic Entertainment szerezte meg Ken Follett regényének jogait, és videojátékot készít a The Pillars of the Earth alapján. Ma befutottak első alfa képsorok a kézzel rajzolt hátterekkel operáló kalandjátékból.
1417172428

Videojáték készül A katedrális alapján

A The Dark Eye: Blackguards és The Whispered World fejlesztője, a Daedalic dolgozik a Ken Follett The Pillars of the Earth című regényéből készülő kalandjátékon, amelyből korábban TV-sorozat is született A katedrális címmel.