Rocket League

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Autóverseny, Sport, Foci
Kiadó: Psyonix, Fejlesztő: Psyonix
A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.
Értékelés: 8.0

Rocket League - indul a második szezon

Napokon belül elstartol az immáron ingyenesen játszható Rocket League második szezonja, aminek az egyik legnagyobb újítása a személyre szabható gólhimnusz lesz, hogy így legyen még stílusosabb a pontszerzésünk visszanézése.

Egyre több Xbox One-játék támogatja a 120 fps-t

A visszafelé kompatibilitásnak és az új Xboxok erejének hála szépen bővül azon előző generációs játékoknak a száma, amelyek immáron akár 120 fps-sel is futtathatók az új konzolokon. De mi a helyzet a PlayStation 5-tel?

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.

Rocket League - jót tett neki a free-to-play modell

Megtörtént a PC-s Rocket League korábban már beharangozott digitális költözködése, amitől először bár bedőltek a szerverek, úgy látszik, ez sem vette el a játékosok kedvét az autós focitól.
  • Írta: Baloo
  • 9 komment

Rocket League - indul az első szezon

A napokon belül ingyenessé váló Rocket League struktúrája komoly változtatásokon esik át. A nagy változások közepette elindul a játék szezonális rendszerének első felvonása - ezt részletezi a legújabb előzetes.
  • Írta: szlav
  • 2 komment

Jövő héttől ingyenes a Rocket League

Már csak hét napot kell várni, hogy az elmúlt évek legsikeresebb kisautós focijátéka ingyenessé váljon. A váltás után kizárólag az Epic boltjában lehet beszerezni a játékot, de természetesen a már megvásárolt steames példányok nem vesznek el.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Rocket League - PS Plus és Switch Online nélkül

A Psyonix úgy döntött, hogy ha már ingyenessé teszik a Rocket League-et, akkor az legyen teljesen ingyenes. Az új üzleti modellre váltó autófocis játékkal PlayStation Plus- vagy Switch Online-előfizetés nélkül is multizhatunk.

Free-to-play lesz a Rocket League

Közel ötévnyi működés után modellt vált a Rocket League, fizetős játékból free-to-play lesz. A váltásra a nyár során kerül sor, egy időben azzal, hogy a játék elhagyja a Steamet, és átköltözik az Epic Games Store-ra.

Rocket League - gólkereső rakétával focizhatunk

Nem lenne könnyebb a foci is, ha a labda pontosan tudná, hová kell mennie? A Rocket League új, időleges játékmódjában betekintést nyerhetünk ebbe a világba: a labda rakétaként száguld a kapu felé, mindegy, merre rúgjuk.

Rocket League - leáll a macOS és Linux támogatása

Mindössze a felhasználók 0,3 százaléka játszik a Rocket League linuxos vagy maces változatával, ezért a Psyonix úgy döntött, hogy beszünteti ezen operációs rendszerek támogatását.

Rocket League - páran visszasírják a loot boxokat

A Rocket League legújabb frissítése eltávolította a véletlenszerű jutalmakat tartalmazó ládikókat, hogy azt egy egyenes és átlátható rendszerre cserélje. Az árazást azonban nem sikerült túl barátságosra belőni.

Rocket League - irány a Tótágas!

Idén halloweenkor a Psyonix is kitesz magáért, és izgalmas eventtel készül a Rocket League rajongói számára; kedvenc járgányaink ugyanis egy vérfagyasztó látogatást tesznek a Stranger Things Tótágasába.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Rocket League - tervrajzok váltják a loot boxokat

A Psyonix még augusztusban jelentette be, hogy a Rocket League búcsút int a loot boxoknak, a sokat kritizált mechanikát pedig egy átláthatóbb rendszer váltja majd. A minap bemutatkoztak a tervrajzok.

Kiveszik a loot boxokat a Rocket League-ből

A Rocket League fejlesztői bejelentették, hogy hamarosan kiveszik a loot boxokat a játékukból. Egy olyan rendszer érkezik helyettük, amely pontosan megmutatja a játékosoknak, hogy mit vásárolnak.

Rocket League - irány a filmek birodalma!

Idén sem telhet el a vakáció nyári Rocket League-event nélkül! A homokos strand helyett ezúttal irány a blockbusterekkel teli mozi, ahol összefuthatunk E.T.-vel, a Szellemirtókkal, és még KITT is beköszön.

Az Epic Gamesnél a Rocket League fejlesztője

Meglepő felvásárlás híre jutott el a szaksajtóba: az Epic Games megvette a Rocket League fejlesztőjét, a Psyonixet. Logikus, hogy ez után az Epic Games Store-ban is kapható lesz a focis versenyjáték.

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Rocket League - eljött a totális cross-play ideje

Ha valami, akkor ez aztán igazán nehezen jött össze, de végül eljött a várva-várt nap; mostantól teljesül a játékosok régóta szőtt álma, és mindenki együtt játszhat platformtól függetlenül a Rocket League-gel.

Rocket League - 2019-től él a teljes cross-play

Ugyan limitált formában már együtt játszhattak a PC-sek a konzolosokkal, ám a PlayStation 4-ről érkezőknek még nem volt lehetőségük Switch- és Xbox One-tulajdonos barátaikkal együtt focizni. 2019-ben azonban mindez megváltozik.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Ingyen kipróbálható játékok a hétvégére

A PS4-esek dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy viszonylag friss versenyjátékot, az Onrusht nyüstölhetik mától egészen vasárnapig. A Steamen és Xbox One-on a harmadik születésnapját ünneplő Rocket League-be kóstolhatunk bele.