Star Fox Zero

Wii U

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: PlatinumGames
Az előzményeket és az első rész eseményeit újra feldolgozó legújabb Star Fox-játék.
Értékelés: 8.0

Elhagyta a Platinum Gamest a Bayonetta 2 atyja

Tizenhárom év után távozott a Platinum Gamestől Yusuke Hashimoto, akit a Bayonetta producereként, illetve a Bayonetta 2 rendezőjeként ismerhetünk. Az irányváltásról Hashimoto egy Twitter-üzenetben mesélt.

Star Fox-versenyjátékon dolgozik a Nintendo?

Internetszerte arról lehet hallani, hogy a Nintendo új Star Fox-játékon dolgozik, ami az első pletykák szerint egy versenyzős mellékág lesz, méghozzá a Metroid Prime-trilógia fejlesztőitől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!

Bejelentésáradat a Nintendótól

Tegnap éjjel Nintendo Directet tartottak a kiotóiak, amely annak rendje és módja szerint egy sor bejelentést hozott magával. Ebben a cikkben foglaltuk össze nektek az említésre méltó tudnivalókat.

Pletyka: nem halad jól az új Star Fox fejlesztése

A Nintendo Life egy jól értesült külsős munkatársa szerint problémák vannak a Wii U-ra készülő Star Fox Zero fejlesztésével, és simán elképzelhető, hogy tovább csúszik a játék megjelenése.

Dátumot kapott a Star Fox Zero

A tegnapi esti Nintendo Direct egy másik fontosabb bejelentése volt, hogy végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az új Star Fox: április végén ugorhatunk neki a Wii U-exkluzív játéknak.

2016-ra csúszik a Star Fox Zero

A designer, Shigeru Miyamoto sajnálkozva adta tudtunkra, hogy mégsem jelenik meg idén Wii U-ra a Star Fox Zero. Bár a fejlesztés jól halad, a Nintendónak kicsivel több időre van szüksége a befejezéshez.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Sűrű lesz az év vége a Nintendo-rajongóknak

A Nintendo a Twitter-csatornáját találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy ránk zúdítson egy kisebb bejelentésáradatot - számos játék megjelenési dátumáról hullt most le a lepel.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

E3 2015: Star Fox Zero - kívülről-belülről

A Nintendo tegnapi E3-as eseményén mutatták be az új Star Foxot, most pedig egy hosszabb gameplay demót is megnézhettek róla. A fejlesztők a sorozat egyfajta újragondolásaként tekintenek a Zeróra.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.

E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.

TGA 2014: Ismét mozog az új Zelda

A The Game Awards egyik legkellemesebb meglepetése volt, hogy a Nintendo ismét megmutatta az E3-on már látott The Legend of Zeldát. Ezúttal ráadásul konkrét gameplayt látunk, Eiji Aonuma játszik a címmel.